Yardıma İhtiyacım Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemre
    cemre's avatar
    Dişi

ben bu hackleme patlatma çökertme olaylarını hiç anlamıyorum ama anlayan biri benim hotmail.adresimi hackledi.yada ben o hackleyemesin diye şifre değiştirince şifreyi unuttum.üstüne yetmezmiş gibi gizli sorumun cvbıda aklıma gelmiyo.özetle giremiyorum ama ben adresimi geri istiyorum.bana yardımcı olabilecek kimse varmı?son umudumsunuz..o adres benim için çok önemli..

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviOnlineTeaM
    MaviOnlineTeaM's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    :) geçmiş olsun bacım

BEŞİKTAŞ bir gerilla"nın hayata itirazıdır, Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ, Yazarsa DESTAN, Severse DEVRİM olur..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Bu tür olayların olmaması için , bir maili vb kaydederken ( register ederken ) tüm bilgilerinizi ( ad , soyad , gizli soru -cevap , ülke , zip code vb ) bir diskete cdye kaydedin ki.. İlerde şifrenizin gitme durumunda geri alabilesiniz... Support a mail yazacaksın.. Şifrem gitti diye , ilk kayıt bilgilerini hatırlıyorsan özel mesajla ulaş... Hatırlamıyorsan bu sana ders olsun :) Birdahaya dediklerimi yaparak devam edersin... Kolay gelsin - geçmiş olsun..

Bu arada makineye format attır birine.. Trojan vb yüklemiş olabilir.. Senin yeni alacağın mailide aynı kişi alabilir senden.. İlk kayıt edilirkenki bilgilerinle birlikte.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

hotmailde 2. mail uygulaması varya onu bir kere kaydediyorsun daha sonra değiştirilmiyor eğer 2. mailinizi kaydettirirseniz bu sayede mailinizi kim ele geçirirse geçirsin ikinci mail adresinizi yazarak şifreyi o adresinize isteyebilirsiniz...

tek zararınız mailinize giren kişi kaydettiğiniz mailleri okuyabilir, silebilir, domain veya host varsa index basabilir :) o yüzden sürekli şifre değişikliği yapmanızı öneririm...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    DecaMeroN bunu yazdı:

Bu tür olayların olmaması için , bir maili vb kaydederken ( register ederken ) tüm bilgilerinizi ( ad , soyad , gizli soru -cevap , ülke , zip code vb ) bir diskete cdye kaydedin ki.. İlerde şifrenizin gitme durumunda geri alabilesiniz... Support a mail yazacaksın.. Şifrem gitti diye , ilk kayıt bilgilerini hatırlıyorsan özel mesajla ulaş... Hatırlamıyorsan bu sana ders olsun :) Birdahaya dediklerimi yaparak devam edersin... Kolay gelsin - geçmiş olsun..

Bu arada makineye format attır birine.. Trojan vb yüklemiş olabilir.. Senin yeni alacağın mailide aynı kişi alabilir senden.. İlk kayıt edilirkenki bilgilerinle birlikte.

2000 yada 2001 yılında Misoskian maili almıştı elinden bu yöntemle almıştım maili herkesin kulağına küpe olsun

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 1863 Toplam Mesaj: 5