folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder [Yardım]Bir Web Sitesi İçin Fiyat Biçmem Lazım

[Yardım]Bir Web Sitesi İçin Fiyat Biçmem Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba müritler.

Bir arkadaşım sayesinde bir site işi aldım fakat site için fiyat biçmem lazım.

Bir kuaförün tanıtım sitesi olacak.

Genel olarak:

Kuaförün tanıtımı.

Hakkımızda bölümü

Ve en fazla haberlerimiz tarzı bir bölüm isteyeceklerini düşünüyorum. bu seçenek olursa panelde yazmam gerekicek.

Çok geniş kapsamlı birşey değil. Yani 1-2 haftamı alır en fazla.

Adamla henüz irtibata geçmedim ama işi verecekleri kesin. Muhtemelen adam bana sitenin özelliklerini söyleyecek ve hemen bir fiyat bekleyecek. Piyasayı bilmediğimden size danışayım dedim.

yanlış bölüme açtığımı düşünmüyorum ama her ihtimale karşı kusura bakmayın.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek
    angelofhope bunu yazdı

Merhaba müritler.

Bir arkadaşım sayesinde bir site işi aldım fakat site için fiyat biçmem lazım.

Bir kuaförün tanıtım sitesi olacak.

Genel olarak:

Kuaförün tanıtımı.

Hakkımızda bölümü

Ve en fazla haberlerimiz tarzı bir bölüm isteyeceklerini düşünüyorum.

Çok geniş kapsamlı birşey değil. Yani 1-2 haftamı alır en fazla.

Adamla henüz irtibata geçmedim ama işi verecekleri kesin. Muhtemelen adam bana sitenin özelliklerini söyleyecek ve hemen bir fiyat bekleyecek. Piyasayı bilmediğimden size danışayım dedim.

yanlış bölüme açtığımı düşünmüyorum ama her ihtimale karşı kusura bakmayın.

0'dan kodlucaksan bilmemde bahsettiğin şeyler benim 1 saatimi bile almaz wordpress ile normal şartlarda ortalama vecereğim 750 adamın düşüncesine göre giderine göre 500'e (daha dandik bi tema atarım :D) kadar düşebilirim oda içimden gelirse tabi (wordpress için)

edit:500 Altındada kimseye fiyat vermem toplu bi işler için bile 500'ün altına düşmüyorum

Gzx tarafından 03/May/13 17:32 tarihinde düzenlenmiştir

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

kendini satabilmene bağlı. 300 den 3000'e yolu var. :)

. . .. . ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@gzx

wordpress benimde aklıma geldi. hatta hazır templatelerin altına ufak bir panel yazıp vermekte geldi aklıma da.

@buremba

işte öğrenci adamım ki berberinde bundan haberi olabilir. kendimi ne kadar satarım orası düşünülür :/

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Kuaförün bütçesinden senin verdiğin emeğe kadar birçok kriter var hocam. Şimdi sen ufak bir kuaföre 1000+ fiyat verirsen döver :D Kodlamasını yapacakmısın yoksa sadece html mi yapacaksın ? Html ise örnek vereyim sana hocam ben profesyonel bir tasarımcıdan ana sayfa + 3 alt sayfa tasarım istedim adamın verdiği fiyat 1000 TL :) Sadece psd için. Şimdi sende ona göre kafanda fiyat belirle. Yani biz ne kadar konuşsakta işi yapan sensin emeğinin karşılığını ne görmek istiyorsan onu söyle.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 662 Toplam Mesaj: 5