Yardımcı Olurmusunuz?
-
hocalar ben bi bilgisayara yazıcıyı yükledim ama 3 tane daha bilgisayar var ve tek yazıcı var ana bilgisayara yükledim diğerlerine bunu nasıl aktarır ve yazma işlemini başlatırım acaba
-
sağ tıklayıp özellikler paylaşım bunu ağda paylaşıma aç ikonunu tıkla aynı şey cd ve dvd rom lar için ve diğer klasörler içinde geçerlidir tamam ı tıkla diğer bilgisayarlarında da bilgisayarım menüsünde görünecektir kolay gelsin
-
öncelikle
function LinkiKopyala(data){if(window.clipboardData)window.clipboardData.setData('Text',data);}
Tahribat Forum

Genel

yardımcı olurmusunuz? blue_moon un dediklerini yapıyosun daha sonra diğer makinalardan "başlat> ayarlar > yazıcı ve fakslar >yazıcı ekle diosun ordan ağ yazıcısı diosun sonra gözat diyosun ve yazıcıyı tanıtıyosun
diğerleri de direkman yazıcıyı görmüş oluyo
-
hocam dediğini daha öncedende yaptım yazıyı çıkarıyım dedim yazıcıyıda gördü ama hata verio yazı çıkmıo
-
Hata mesajı nedir ?
-
yazıcı saglammı bari + ana makıneden yazıyormu + bilgisayarlar birbirini goruyormu ? bunları kontrol et.
-
o halde ana makinaya yazıcı yanlış yüklenmiş olabilir veya bir kablosu takılmamış olabilir yazıcı ayarları yanlış yapılandırılmış olabilir ana makinadan çıktı al ilk önce eğer ana makinadan sorunsuz çıktı alıyorsa problem yok diğer konuk makinalardan da alır yok eğer yine aynı sorun varsa ana makinaya yazıcıyı cd si ile birlikte tekrar tanıtmayı dene ve paylaşımı da doğru şekilde yaptığından emin ol
-
andidit bunu yazdı:
-----------------------------
yazıcı saglammı bari + ana makıneden yazıyormu + bilgisayarlar birbirini goruyormu ? bunları kontrol et.
-----------------------------
yazıcı sağlam +anamakinaden yazıyor+bilgisayarlar birbirini görüyor yani hepsinin paylaşım kılasörünü ana makina görüyor -
ağdan hata veriyorsa uğraşma hoca bi tane yazıcı için swich al 3 tanede kablo al ve kabloları bağla. bende 5 makine var hepsini tek yazıcıya bağladım.
Toplam Hit: 656 Toplam Mesaj: 9