Yardiminiza İhtiyaçım Var ?
-
s.a müridler yarin bir sigorta şirketinde iş görüşmesine gidecem büyük ihtimalda başlarim
fakat meslekle alakali hiç bir şey bilmiyorum ne alinir ne satilir neler yapilir aranilan özellik nedir sevilen özellik nedir
ilk başlarda işi ögrenip kendimi cok geliştirmek istiyorum bunun için neler yapilmali
bu meslekle ilgili bildiklerinizi yazarsaniz sevinirim ?
-
biraz geç kalmadın mı?
-
byeren bunu yazdı:
-----------------------------
s.a müridler yarin bir sigorta şirketinde iş görüşmesine gidecem büyük ihtimalda başlarim
fakat meslekle alakali hiç bir şey bilmiyorum ne alinir ne satilir neler yapilir aranilan özellik nedir sevilen özellik nedir
ilk başlarda işi ögrenip kendimi cok geliştirmek istiyorum bunun için neler yapilmali
bu meslekle ilgili bildiklerinizi yazarsaniz sevinirim ?
-----------------------------hocam ben pek bilmemde benim pederle validede sigortacı. sana tek tavsiyem var sakın poliçe iptallerini yazılı kağıt almadan yapma
kaç defa başımız ağrıdı :)
-
hocam ben pek bilmemde benim pederle validede sigortacı. sana tek tavsiyem var sakın poliçe iptallerini yazılı kağıt almadan yapma
-----------------------------hmm anladim hocam yani sigortacilik bilgisayarla haşir neşir olunan bir meslek zannedersem
-
güncel
-
byeren bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ben pek bilmemde benim pederle validede sigortacı. sana tek tavsiyem var sakın poliçe iptallerini yazılı kağıt almadan yapma
-----------------------------hmm anladim hocam yani sigortacilik bilgisayarla haşir neşir olunan bir meslek zannedersem
-----------------------------tabi hocam. axada mesela oasis diye bir otomasyon programı vardı.
poliçeyi oradan üretirsin iptal edersin teklif çalışırsın vb vb.