folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yardımlarınızı Bekliyorum

Yardımlarınızı Bekliyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalarım,müritlerim bu forumdan başka çevrem yok sizden ricam bu yarışmaya katılan arkadaşlarımıza oylarınızı eksik etmemeniz. Girip oy vereceksiniz başka işlem yok. Gerçekten sevinirim.

http://www.vodafonefreezone.com/LiseninYildizi/Detail.aspx?ContesterID=64

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

"FreeTest şu bilgilere erişebilecek: Seninherkese açık profiline, arkadaş listene, e-posta adresine ve doğum gününe." demesine rağmen yinede oy verdim daha sonra uygulamalardan freetesti kaldırdım oyum geri gitti mi bilmem

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cemnet bunu yazdı

"FreeTest şu bilgilere erişebilecek: Seninherkese açık profiline, arkadaş listene, e-posta adresine ve doğum gününe." demesine rağmen yinede oy verdim daha sonra uygulamalardan freetesti kaldırdım oyum geri gitti mi bilmem

Merhaba hocam gerçekten çok teşekkür ederim öncelikle. O bilgilere normal okey,tavla vs oynasan bile erişiyorlar hocam. Ama gerçekten bir zararı yok merak etme. Bu tür uygulamalarda facebook mecburu o tarz uyarı yapmak zorunda. Kimse bilgilerin peşinde değil. Gerçekten çok teşekkür ederim.

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
Toplam Hit: 606 Toplam Mesaj: 3