YARDIMM Telefonum Çekmiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Arkadaslar yurtta odamı degıstırdım zemın katta ve avea hattım 1 kademe cekıor bazen hıc cekmıyor acıl durum dıyor sınyal var ama cok zayıf ınternette anten guclendırıcı dıye bırseyler gordum bu olay gercekmıdır acaba bı bılgınız yada kullanan var mı acaba?

http://urun.gittigidiyor.com/ANTEN-GUCLENDIRICI-BANT-RADYASYON-ONLEYICI_W0QQidZZ17395169#aciklama

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

valla bizim evdede turkcell çekmiyo uzun ve ucu sivri bi bakır süs var üstüne yanına koyunca 4 seviyeyle çekiyo uzaklaşınca çekmiyo :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    alanların yorumlarını okudum baya memnun kalmıslar ucuzda bişe al dene istersen fazla bi zarar etmiş olmazsın..

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Bi boka yaramıyoer almayın

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

bi boka yaramıyor almayın 

Toplam Hit: 1064 Toplam Mesaj: 5