folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder [Yardım]Öss Konularına Göre Soru Dağılımları Lazım

[Yardım]Öss Konularına Göre Soru Dağılımları Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bir öss öğrencisi olarak öss den en çok çıkan konulara çalışmak amacıyla bana son  yılın bide öys döneminde konularına göre soru dağılımları ve soru sayıları lazım. Google dan araştırdım pek bulamadım eğer yardım ederseniz sevinirim. Bi dava olayı vardı sınıfta kalmıştım lise 3 geçtim 3 ay sonra öss ye hazırlanmak amaçlı lise 3 geçtik kafam allak bullak kapamam için açıklarımı bana konu dağılımları lazım.. Teşekkürler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek

uff ne karisik bir Turkce kullanmissin:) Herneyse, bildigim kadariyla oss setleri var ve her konuda gelmis gecmis o konu hakkindaki cikan sorulari bir araya toplamislar. Kitapciya gider guzelce anlatirsan eminim istedigine yakin iyi kitaplar bulabilirsin, kolay gelsin:)

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    dersaneye gidiyorsan sana verirler sanaldersane.com diye bi site var oraya bak işine yarar benden sana tavsiye eğer oss hazılanacaksan bence bilgisayarın başından kalk.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    abi şimdi ben çok çıkanlara çalıştım mesala türev konusuna peki hiiç sormaslarsa olducak :P sen iyisi hepsine çalış çünkü gecen 26 haziran 2006 sınavında bize rehber hocası dedi a.q integral sormaslar millet fazla takmadı konuyu sonra sınavda bi baktım 5 dene sormuşlar tabii sınav sonrası hocanın kulağı çook çınladı :P

Herkesin hayatına kimse karışamaz
Toplam Hit: 1823 Toplam Mesaj: 4