[Yardım]Ubuntu Boot

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek
    Beyler bilgisayarda xp ve ubuntu yüklü. Pcyi açtığımda önce ubuntu'nun boot menüsü çıkıyor sonra xp'nin. Ubuntunun nu boot'unu kaldırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ?

Tren odun seçmez hacı abi...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    ubuntunun olduğu bölümü direk silebilirsin, sonra da win cd si takıp repair hedesi altında "fixmbr" desen sonuç verir gibime geliyor :W

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    en son ubuntuyu kurduysan ubuntu cikar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek
    Ubuntuyu nasıl kaldırıcam peki :| Harddiski formatladım ama boot dan dolayı hata verdi xpye geçemedim. tekrardan ubuntu kurmak zorunda kaldım.

Tren odun seçmez hacı abi...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    merak ettim niye kaldırmak istiyorsun =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

windows tan denetim masası\yönetimsel araçlar\bilgisayar yönetiminden disk yönetimine tıkla burdan ubuntunun bulunduğu disk bölümünü silip yeni partisyon oluşturup formatla bunları yaptıktan sonra win xp cd sini takıp bilgisayarı yeniden başlatıp cd den bot et cd nin ön yükleme işlemi bitince R tuşuna basıp windows u onarma işlemini başlat komut satırı açılınca FIXMBR yazıp enter e bas gelen sorguya evet de işlemin bitmesini bekle bu kadar bundan sun ra windows normal açılacaktır 

Toplam Hit: 1998 Toplam Mesaj: 6