Yargıtaydan Gelen Yazı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

polis okulundan atıldığım için tazminat davası açılmıştı bana bir 12 bin tl tazminat ödedim yargıtaya temize gönderdik böyle bir cevap geldi ne yapmam lazım anladığım kadarıyla bir 2 bin tl kadar fazla para alışlar benden onu geri almak istiyorum ne yapmam lazım adliye binasına gidecem ama iş icabı pek dışarı ıkamıyorum zaten dışarı çıksamda dağ başındayım baraj inşaatında çalışıyorum saygılar gelen yazı:

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kimene
    kimene's avatar
    Erkek

Parayı ödediğin yere bir dilekçe ile başvur, dilekçende banka hesap IBAN numarasını Kimlik numaranı bildir paranın iadesini talep et.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

12 bin lira almışlar sana verilen ceza ise 8 bin küsür geri kalan kısmı alabilirsin.atılmasan iyi olurmuş yaa ayda 2500 tl maaş alacaktın :-) neyse sağlık olsun kalan parayı tahsil et derim.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

2 bin küsür olan alacak için , icraya vereceksin,kahramanmaraş ve yakınlarındaysan yardımcı olurum

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

hocam neden atıldın okuldan ? Özel değilse pm den alabilrmiyim nedenini ? Bende okulda öğrenciyimde.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
Toplam Hit: 964 Toplam Mesaj: 5