Yarı Profesyonel Fotoğraf Makinesi
-
2. el yarı profesyonel fotoğraf makinesi satan var mı izmirde .
ya da fiyat+performans bakımınad en iyisi hangisi sizce yeni almak için
-
www.gittigidiyor.com da çok güzel cihazlar var.Değerlendir
-
forum bornova daa kipanın içindeki elenktronik bölümünden ( tvlerin falan olduğu yer varya müşteri hizmetlerinin yanında )
samsung L74 aldım 1,5 ay önce
biaha gidince garantisini başlatıcam , pilinde bi sorun var galiba değiştirtcem bi baktırcm
herneyse 3'' dokunmatik ekran 7.2 mp ( hakkıyla veriyo )
koca koca kaliteli cızırtısız vs video çekiyor
world tour guide diye bi programı var dünyadaki gezilecek yerleri tnatıyor standardı ingilizce , Türkiye de var.
menüler falan tr sadece bu program ing.
28mm wide angle yazıyo üstünde herneyse o :)
samsung NV lens
zoom 3x optik 5x(sanırım) diital
videoda zoom yaparken bzzzt diye ses gelmesin diye merceği oynatırken ses almıyor
etraftaki sesleride parazit gibi olanları hışırtı falan almıyor(iyi yani )
yüz tanıma bilmemne cart curt var yoruldum sitesinden bak biraz detaylı bilgisi eklenmiştir.
ben aldıımda yeni olduğu için daha Tr sitesinde detaylı bişiler yoktu :)
velhasıl çok memnunum
300 YTL ye aldım fiyat da çok iyi :)
-
dostum bu söylediğin makine yarı profesyonel mi ?
-
dostum bulabilirsen canon AE-1 al derim salam makinelerdir
-
diener bunu yazdı:
-----------------------------
dostum bu söylediğin makine yarı profesyonel mi ?
-----------------------------yarı profesyonel derken ??
-
slr mi yani :D
-
diener bunu yazdı:
-----------------------------
slr mi yani :D
-----------------------------slr mlr bilmem ben de süper makine
asr diyosan titreşim engelleme yani fotoğraf çekerken var videoda yok .
:)istersen çektiim resim ve videolardanda gönderebilirim..
-
Hocam yarı profesyonel makınadan kastın nedir? Filmli SLR makineden mi bahsediyorsun?
Eğer öyleyse önce bu başlığa bak http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=SLR&folderid=54293
Daha sonra,bu konunun piri muhabir22 rumuzlu müride pm at..
-
hocam elımde canon eos 1000 var ılk adım olarak almıstım eskı ama kendını gelıstırmek ıcın ılk adımda manuel kullanmanı tavsıye ederm ılk adım olarak ıyı bır makına dusunursen pm ıle temasa gec 75 ytl dusunursen...
-
Yarı profesyonel derken SLR veya DSLR??
Pek iyi anlamıyorsan makinelerden sana dijital slr öneririm. Ha diyorsan ben iyi anlıyorum evimde karanlık odam dahi var o zaman kesinlikle filmli makina derim sana. Yazın Nikon D40 800 YTL civarında idi üstelik 18-55 orijinal nikon objektif ile. Sıfır alırsan şuan yine 800 civarlarında olması lazım, 2. almayı düşünüyorsan gittigidiyor.com dan bak diğer türlü kanımca zor bulursun. Ama sana önce önerdiğim makinadan bahsedeyim. Makina yarı profesyonel değil tam profesyonel olarak satılıyor, ancak bütün objektifler uyumlu olmadığı için tam profesyonel bir makina diyemiyorum ben. Fakat sen amatör olarak ve yarı profesyonel bir makina düşündüğün için aklıma direk bu geldi.
Sana tavsiye edilen makinalar ya Nikon olucak ya da Canon ancak Nikon dan ergonomik olarak, menü olarak hem de işlevsellik olarak Canon dan daha iyi sonuçlar alırsın. Üstelik kendini geliştirmek istiyorsan mutlaka Nikon...