folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yarı Yıl Tatili Öne Çekiliyor(Muş)

Yarı Yıl Tatili Öne Çekiliyor(Muş)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

Düzenlenen kampanyalara rağmen domuz gribine karşı aşılanma oranının okullarda yüzde 7 civarında kalması Milli Eğitim Bakanlığı’nı arayışa itti.

Bu çerçevede Sağlık Bakanlığı’nın da görüşü alınarak yarıyıl tatilinin öne çekilmesi gündeme geldi. Normalde her yıl Ocak ayına denk gelen yarıyıl tatilinin, “Domuz gribi riski” nedeniyle öne çekilmesi masaya yatırıldı. Milli Eğitim Bakanlığı’nda bu konuda hazırlık ve çalışma yapıldı. İlköğretim okullarına sınavların Aralık ayı içinde bitirilmesi için müfredatın hızlandırılması yönünde talimat gönderildi. Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, “Sömestr tatilini öne mi çekiyorsunuz” sorusuna, “Bakalım” demekle yetindi. Milli Eğitim Bakanlığı’nın, sömestr tatilini  öne çekmesine, kesin gözüyle bakılıyor.

kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13201776.asp

normalde huyum değildir böle haber ekleme felan ama bi yorumlarınızı göreyim dedim.

şimdi tatil her türlü bizim işimize gelir ama sınavların aralık ayı içinde bitirilmesi bizim için ölüm olacak gibi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

Genki bunu yazdı:
    -----------------------------

Düzenlenen kampanyalara rağmen domuz gribine karşı aşılanma oranının okullarda yüzde 7 civarında kalması Milli Eğitim Bakanlığı’nı arayışa itti.

Bu çerçevede Sağlık Bakanlığı’nın da görüşü alınarak yarıyıl tatilinin öne çekilmesi gündeme geldi. Normalde her yıl Ocak ayına denk gelen yarıyıl tatilinin, “Domuz gribi riski” nedeniyle öne çekilmesi masaya yatırıldı. Milli Eğitim Bakanlığı’nda bu konuda hazırlık ve çalışma yapıldı. İlköğretim okullarına sınavların Aralık ayı içinde bitirilmesi için müfredatın hızlandırılması yönünde talimat gönderildi. Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, “Sömestr tatilini öne mi çekiyorsunuz” sorusuna, “Bakalım” demekle yetindi. Milli Eğitim Bakanlığı’nın, sömestr tatilini  öne çekmesine, kesin gözüyle bakılıyor.

kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13201776.asp

normalde huyum değildir böle haber ekleme felan ama bi yorumlarınızı göreyim dedim.

şimdi tatil her türlü bizim işimize gelir ama sınavların aralık ayı içinde bitirilmesi bizim için ölüm olacak gibi

Pek Önemlidiil Bu la :) önde olsa ne olacak  olmassa ne olacak :)

TURKCELL
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flickR
    flickR's avatar
    Erkek

Pek Önemlidiil Bu la :) önde olsa ne olacak  olmassa ne olacak :)

Aynen ama tatil severler için iyi müjde :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Walla beni hiç ilgilendirmiyor ama gece haberlerine şöyle bir kulak misafiri oldum. Bakan tatilin öne alınmayacağı konusunda kesin konuştu gibisinden bir haber vardı. Zaten içini sçılmış olan bir eğitim sistemini daha da boka sardırmamak için bu tip atraksiyonlara girmezler diye düşünüyorum. 

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

yokmuş böyle bi olay açıklama yaptı eleman

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

MEB aciklama yapti sabah haberlerinde,boyle bir karar yokmus.normal tarihinde olacak yari yil tatili,sevinenler varsa uzgunum :)

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
Toplam Hit: 1132 Toplam Mesaj: 6