Yarı Zamanlı İş Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

slm ağalar,

uzun süredir buralarda yoktum. Ve evde internet olduğu sürece artık buralada olacağım.

Şuan İstanbul'dayım. Marmara Üni. Türkiyat Araş. Ent. Türk Dünyası Coğrafyası anabilim dalında yüksek lisans yapıyorum. Pazartesi,çarşamba ve perşembe günleri okuldayım. Oturduğum yer ise Gop tarafında olan Arnavutköy ilçesinde oturuyorum.

Şu sıralar biraz maddi sıkıntı içine gireceğim için yarı zamanlı iş arıyorum. Aradığım iş ise özellikle etüt merkezlerinde ilk okul öğrencilerine ders vermek. Bunun haricinde fazla yorucu olmayan iş tekliflerine de açığım.

Bildiğiniz, tavsiye edeceğiz yerler varsa paylaşırsanız sevinirim.

İletişim adresim facebook/maliacikgoz

Tel: 0 536 706 74 63

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

hocam parttime birçok işe başvurdum , ama si*cek adam arıyorlar genelde...

mağazacılık üzerine en iyi maaşı inditex grup veriyor. Haftada 30saate 700net,300-500arası prim ve 230da yemek - ama benim gördüğüm genelde biraz kırıkları işe alıyorlar.bknz bershka,pull and bear,stradivarius ..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    piradomim bunu yazdı

hocam parttime birçok işe başvurdum , ama si*cek adam arıyorlar genelde...

mağazacılık üzerine en iyi maaşı inditex grup veriyor. Haftada 30saate 700net,300-500arası prim ve 230da yemek - ama benim gördüğüm genelde biraz kırıkları işe alıyorlar.bknz bershka,pull and bear,stradivarius ..

Bayağı iyi veriyolarmış hocam 30 saate. Çoğu yer aşağı yukarı aynı saati max 450 yle kapatmaya çalışıyor.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

yapabilirim dersen kamil koç a gir host olarak arkadaş izmirden 3 kere antalyaya gidip geliyo haftada net maaş 900 tl..

Turania tarafından 30/Ara/13 02:54 tarihinde düzenlenmiştir

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

bugun gel benı decathlonda bul cok cıddıyım adım metın forum ıstanbul decahtlonda

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Turania bunu yazdı

yapabilirim dersen kamil koç a gir host olarak arkadaş izmirden 3 kere antalyaya gidip geliyo haftada net maaş 900 tl..

Kamil Koç'ta 3 ay çalıştım. Giresun'dan Ankara-İzmir-İstanbul-Antalya buralar git gel yapıyordum. Hayatımın en berbat işi oldu. Göründüğü gibi değil. Örnek; Giresun'dan çıkıyorsun, Ankara'ya 10 saat ama onlar 8 saat üzerinden anlaşmalı istersen 11 veya 7 saatte git. Saat başı 6 tl alıyorsun 6x8 = 48 Ankara'ya gidince akşam geri döneceksin akşam saatine 7-8 saat olur en az ilk indiğinde otobüs temizliği sonra akşama kadar yat. Akşam geri dön yine aynı sistem fakat ne yemek var kaldığın yerde nede başka birşey. Molalarda yediğin yemekler 10 numara olur onlar iyidir. Yani 2 günde 100tl kazanırsın ama geri gelince 2 günde ara veriyorsun veya 1 gün yani 3 günde 100tl yapar. Değer mi değmez benim aylığım 1000tl ye felan geliyordu işte. Ki illaki masrafın oluyor.

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam ankarada olsaydin izzmarit sana yardim ederdi ama yine de bi pm at belki tanidiklari vardir istanbulda

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    MeTiN_7 bunu yazdı

bugun gel benı decathlonda bul cok cıddıyım adım metın forum ıstanbul decahtlonda

seni ben bulsam olur mu metin? :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Pikacu bunu yazdı

slm ağalar,

uzun süredir buralarda yoktum. Ve evde internet olduğu sürece artık buralada olacağım.

Şuan İstanbul'dayım. Marmara Üni. Türkiyat Araş. Ent. Türk Dünyası Coğrafyası anabilim dalında yüksek lisans yapıyorum. Pazartesi,çarşamba ve perşembe günleri okuldayım. Oturduğum yer ise Gop tarafında olan Arnavutköy ilçesinde oturuyorum.

Şu sıralar biraz maddi sıkıntı içine gireceğim için yarı zamanlı iş arıyorum. Aradığım iş ise özellikle etüt merkezlerinde ilk okul öğrencilerine ders vermek. Bunun haricinde fazla yorucu olmayan iş tekliflerine de açığım.

Bildiğiniz, tavsiye edeceğiz yerler varsa paylaşırsanız sevinirim.

İletişim adresim facebook/maliacikgoz

Tel: 0 536 706 74 63

Tbt Den mehmet diye biri bizim sitenin reklamlarında çalışıyor paraya ihtiyacı olduğunda 3 5 link paylaşıp 10 lira alır sonra kayıp böyle modell bişeymi arıyorsun.

Toplam Hit: 1149 Toplam Mesaj: 10