Yarı Zamanlı İş Arıyorum
-
slm ağalar,
uzun süredir buralarda yoktum. Ve evde internet olduğu sürece artık buralada olacağım.
Şuan İstanbul'dayım. Marmara Üni. Türkiyat Araş. Ent. Türk Dünyası Coğrafyası anabilim dalında yüksek lisans yapıyorum. Pazartesi,çarşamba ve perşembe günleri okuldayım. Oturduğum yer ise Gop tarafında olan Arnavutköy ilçesinde oturuyorum.
Şu sıralar biraz maddi sıkıntı içine gireceğim için yarı zamanlı iş arıyorum. Aradığım iş ise özellikle etüt merkezlerinde ilk okul öğrencilerine ders vermek. Bunun haricinde fazla yorucu olmayan iş tekliflerine de açığım.
Bildiğiniz, tavsiye edeceğiz yerler varsa paylaşırsanız sevinirim.
İletişim adresim facebook/maliacikgoz
Tel: 0 536 706 74 63
-
hocam parttime birçok işe başvurdum , ama si*cek adam arıyorlar genelde...
mağazacılık üzerine en iyi maaşı inditex grup veriyor. Haftada 30saate 700net,300-500arası prim ve 230da yemek - ama benim gördüğüm genelde biraz kırıkları işe alıyorlar.bknz bershka,pull and bear,stradivarius ..
-
piradomim bunu yazdı
hocam parttime birçok işe başvurdum , ama si*cek adam arıyorlar genelde...
mağazacılık üzerine en iyi maaşı inditex grup veriyor. Haftada 30saate 700net,300-500arası prim ve 230da yemek - ama benim gördüğüm genelde biraz kırıkları işe alıyorlar.bknz bershka,pull and bear,stradivarius ..
Bayağı iyi veriyolarmış hocam 30 saate. Çoğu yer aşağı yukarı aynı saati max 450 yle kapatmaya çalışıyor.
-
yapabilirim dersen kamil koç a gir host olarak arkadaş izmirden 3 kere antalyaya gidip geliyo haftada net maaş 900 tl..
Turania tarafından 30/Ara/13 02:54 tarihinde düzenlenmiştir -
bugun gel benı decathlonda bul cok cıddıyım adım metın forum ıstanbul decahtlonda
-
up
-
Turania bunu yazdı
yapabilirim dersen kamil koç a gir host olarak arkadaş izmirden 3 kere antalyaya gidip geliyo haftada net maaş 900 tl..
Kamil Koç'ta 3 ay çalıştım. Giresun'dan Ankara-İzmir-İstanbul-Antalya buralar git gel yapıyordum. Hayatımın en berbat işi oldu. Göründüğü gibi değil. Örnek; Giresun'dan çıkıyorsun, Ankara'ya 10 saat ama onlar 8 saat üzerinden anlaşmalı istersen 11 veya 7 saatte git. Saat başı 6 tl alıyorsun 6x8 = 48 Ankara'ya gidince akşam geri döneceksin akşam saatine 7-8 saat olur en az ilk indiğinde otobüs temizliği sonra akşama kadar yat. Akşam geri dön yine aynı sistem fakat ne yemek var kaldığın yerde nede başka birşey. Molalarda yediğin yemekler 10 numara olur onlar iyidir. Yani 2 günde 100tl kazanırsın ama geri gelince 2 günde ara veriyorsun veya 1 gün yani 3 günde 100tl yapar. Değer mi değmez benim aylığım 1000tl ye felan geliyordu işte. Ki illaki masrafın oluyor.
-
Hocam ankarada olsaydin izzmarit sana yardim ederdi ama yine de bi pm at belki tanidiklari vardir istanbulda
-
MeTiN_7 bunu yazdı
bugun gel benı decathlonda bul cok cıddıyım adım metın forum ıstanbul decahtlonda
seni ben bulsam olur mu metin? :)
-
Pikacu bunu yazdı
slm ağalar,
uzun süredir buralarda yoktum. Ve evde internet olduğu sürece artık buralada olacağım.
Şuan İstanbul'dayım. Marmara Üni. Türkiyat Araş. Ent. Türk Dünyası Coğrafyası anabilim dalında yüksek lisans yapıyorum. Pazartesi,çarşamba ve perşembe günleri okuldayım. Oturduğum yer ise Gop tarafında olan Arnavutköy ilçesinde oturuyorum.
Şu sıralar biraz maddi sıkıntı içine gireceğim için yarı zamanlı iş arıyorum. Aradığım iş ise özellikle etüt merkezlerinde ilk okul öğrencilerine ders vermek. Bunun haricinde fazla yorucu olmayan iş tekliflerine de açığım.
Bildiğiniz, tavsiye edeceğiz yerler varsa paylaşırsanız sevinirim.
İletişim adresim facebook/maliacikgoz
Tel: 0 536 706 74 63
Tbt Den mehmet diye biri bizim sitenin reklamlarında çalışıyor paraya ihtiyacı olduğunda 3 5 link paylaşıp 10 lira alır sonra kayıp böyle modell bişeymi arıyorsun.