Yarım Sayfa Türkçe İngilizce Çeviri (Ücretli)
-
Arkadaşlar bi kaç saat içerisinde yarım sayfadan biraz hallice bir metni akademik bir dille ingilizceye çevirebilecek varmıdır? Ücreti ne ise ödenecektir.
-
la koy metni biri çevirir illaki bende bakarım çok ağır değilse.
iQsuz tarafından 18/Tem/14 01:51 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam akademik bir çeviri olması lazım, bende iyi düzeyde ingilizce biliyorum ancak akademik bir dil ile yazmak farklı, çevirinin kusursuz olması lazım :(
-
akedemikten kastın ne peki. yani hangi teknik dil ?
işletmemi mühendislik mi ? bunu belirtirsen daha sonuç odaklı olur.
-
mimarlık. ama en önemlisi düzgün ingilizce yazımı laızm. içerisinde çok fazla teknik terim yok. yani sürdürülebilirlik vs. zaten bunlarında çevirisinde standart kelimeler. İstediğim bağlaçların cümlenin anlamlarının farklılaşması ve en önemlisi tamlamaların düzgün yapılması, eklerin yerinde kullanılması.
-
Yaz buraya çeviririz yanlış olursa biri düzeltir
-
Şu konulara hastayım ya gece 2 de mi aklınıza geliyor abi bunlar :D geçen bir arkadaşta yazmış çevirdim kısa ve kolaydı ama akademik metin diyorsun bir kaç saat diyorsun işin zor hocam :) Up olsun bari
-
Free_Mans bunu yazdı
hocam akademik bir çeviri olması lazım, bende iyi düzeyde ingilizce biliyorum ancak akademik bir dil ile yazmak farklı, çevirinin kusursuz olması lazım :(
hocam ingilizce iyiyse su konuya bi el atar mısın? ben ortaokul seviyesinde çocukların anlayabilecegi dilde Türkçe çeviri istiyorum :)
www.tahribat.com/Forum-Html-Sayfasi-Kodlariyla-Birlikte-Ceviri-Ingilizce-Turkce-196789/
LynXMaSTeR tarafından 18/Tem/14 04:34 tarihinde düzenlenmiştir -
flassy bunu yazdı
Şu konulara hastayım ya gece 2 de mi aklınıza geliyor abi bunlar :D geçen bir arkadaşta yazmış çevirdim kısa ve kolaydı ama akademik metin diyorsun bir kaç saat diyorsun işin zor hocam :) Up olsun bari
herhangi bi aksilik olmuş olamaz mı? yada ekstra bir ekleme? yargılamadan önce sorgulamayı öğrenin lütfen
-
abi koysana metni. yanlis cevirilere tahammulun mu yok nedir?