Yarın Mahkeme Var Gitmem Gerekir Mi ?
-
-
gidersen kaybedeceğin bir şey var mı ?
-
karsılasmak istemiyorum bişi çıkmacagınıda biliyorum.. işimide boş yere bırakp sabahın körunde gitmek gözüm yemıyor acıkcası. işte bu yuzden gitmesem ne olur.. ? dava düşermı gitmelimiyim.. ?
-
Fazla önemli bi mevzu değilse 1-2 kez gitme 3.4 de onlar gelmiyo zaten ben yaklaşık 20 kez duruşmalarda bu yöntemi kullandım,hep tek başımaydım duruşmalarda :D
-
EnableTurk bunu yazdı:
-----------------------------Fazla önemli bi mevzu değilse 1-2 kez gitme 3.4 de onlar gelmiyo zaten ben yaklaşık 20 kez duruşmalarda bu yöntemi kullandım,hep tek başımaydım duruşmalarda :D
-----------------------------
-
Senin yerinde ben olsaydım ve o mahkemeye gitmeseydim zaten gitmemenin verdiği endişeyle bütün gün hatta of hafta alkollü gibi olurdum. Yani sabahın köründe kalkıp gerekiyorsa takımımı giyip gitmek benim için daha hayırlı olurdu. Yani ben olsaydım duyarlı bi vatandaş olarak ismimin geçtiği yerde bulunurdum.
-
gitsende bişey çıkmaz :) çocuk oyuncağı gibi gelir hakime
-
dostum 5 yil birsey Yapmama Cezasi verir Baska bise cikmaz . Detayina girim biraz . Eger sabikan yoksa hakim dicekki 3 ay 10 gun verdim Sana ama Sicilin bozulmasin diye sana calisma Cezasi vericem sonra dusunecek dicekki buda sicilini bozar en iyisi Sana ceza Yazmim ama 5 yil icinde bir suca Karisirsan bu Cezanida Onunla yatarsin Hadi hayirli olsun Der Siradaki davaya bakar Fazla kafana takma birsey cikmaz.
-
byhewal bunu yazdı:
-----------------------------dostum 5 yil birsey Yapmama Cezasi verir Baska bise cikmaz . Detayina girim biraz . Eger sabikan yoksa hakim dicekki 3 ay 10 gun verdim Sana ama Sicilin bozulmasin diye sana calisma Cezasi vericem sonra dusunecek dicekki buda sicilini bozar en iyisi Sana ceza Yazmim ama 5 yil icinde bir suca Karisirsan bu Cezanida Onunla yatarsin Hadi hayirli olsun Der Siradaki davaya bakar Fazla kafana takma birsey cikmaz.
-----------------------------