folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Yarın Mahkeme Var Gitmem Gerekir Mi ?

Yarın Mahkeme Var Gitmem Gerekir Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

gidersen kaybedeceğin bir şey var mı ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

karsılasmak istemiyorum bişi çıkmacagınıda biliyorum.. işimide boş yere bırakp sabahın körunde gitmek gözüm yemıyor acıkcası. işte bu yuzden gitmesem ne olur.. ? dava düşermı gitmelimiyim.. ?

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Fazla önemli bi mevzu değilse 1-2 kez gitme 3.4 de onlar gelmiyo zaten ben yaklaşık 20 kez duruşmalarda bu yöntemi kullandım,hep tek başımaydım duruşmalarda :D

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı:
    -----------------------------

Fazla önemli bi mevzu değilse 1-2 kez gitme 3.4 de onlar gelmiyo zaten ben yaklaşık 20 kez duruşmalarda bu yöntemi kullandım,hep tek başımaydım duruşmalarda :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Senin yerinde ben olsaydım ve o mahkemeye gitmeseydim zaten gitmemenin verdiği endişeyle bütün gün hatta of hafta alkollü gibi olurdum. Yani sabahın köründe kalkıp gerekiyorsa takımımı giyip gitmek benim için daha hayırlı olurdu. Yani ben olsaydım duyarlı bi vatandaş olarak ismimin geçtiği yerde bulunurdum.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

gitsende bişey çıkmaz :) çocuk oyuncağı gibi gelir hakime

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek

dostum 5 yil birsey Yapmama Cezasi verir Baska bise cikmaz . Detayina girim biraz . Eger sabikan yoksa hakim dicekki 3 ay 10 gun verdim Sana ama Sicilin bozulmasin diye sana calisma Cezasi vericem sonra dusunecek dicekki buda sicilini bozar en iyisi Sana ceza Yazmim ama 5 yil icinde bir suca Karisirsan bu Cezanida Onunla yatarsin Hadi hayirli olsun Der Siradaki davaya bakar Fazla kafana takma birsey cikmaz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek
    byhewal bunu yazdı:

dostum 5 yil birsey Yapmama Cezasi verir Baska bise cikmaz . Detayina girim biraz . Eger sabikan yoksa hakim dicekki 3 ay 10 gun verdim Sana ama Sicilin bozulmasin diye sana calisma Cezasi vericem sonra dusunecek dicekki buda sicilini bozar en iyisi Sana ceza Yazmim ama 5 yil icinde bir suca Karisirsan bu Cezanida Onunla yatarsin Hadi hayirli olsun Der Siradaki davaya bakar Fazla kafana takma birsey cikmaz.

Toplam Hit: 1693 Toplam Mesaj: 9