folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yarın Sbs Var Duyarlı Olalım..

Yarın Sbs Var Duyarlı Olalım..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yarın 8. sınıf öürencileri için sbs var arkadaşlar.

Sonuna kadar destek olan birisi olarak en azından bu gün akşam ve yarın bitene kadar sabırlı ve sessiz olmaya davet ediyorum..

Unutmayalım ki ne kadar iyi eğitim almış bir nesil; O kadar bilinçli bir nesil..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

up!

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

aynen hocam kuzenlerim girecekler.zaten o yaşta o kadar strese giriyolar birde hiç yapamazlarsa sorunlu geçerse çok kötü olur onlar açısından.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Bu tencere tava muhabbetini saçma buluyorum ama çocuk 2 tava sesi yüzünden sınavda bir şey yapamayacaksa vay o çocuğun haline bu kadar da hassas olmayın.Mesela bizim burada şu an düğün var bangır bangır çalıyor ne olacak şimdi bizim buradaki çocuklar hepsi sınavda başarısız mı olacak yapmayın gözünüzü seveyim :)

sokoban tarafından 07/Haz/13 22:29 tarihinde düzenlenmiştir

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam doğru diyorsun zaten hassasiyet için taksimdeki toplanma pazar gününe kaydırıldı. Gün içinde öğrenciler mağdur olmasın diye.

Ayrıca son gece yazıktır günahtır çalışmasın çocuk sonra kafası çorba bi halde girer sınava. Benim kardeşim de yarın giriyor sbsye ama şuan pc oynuyor önünde formül kağıtları arada bakıyor, ki bence çok etkili bir yöntem kafaya işlemesi açısından.

Yani 9 da çalınan tencere tava yarın girilecek sınavı etkilemez.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sokoban bunu yazdı

Bu tencere tava muhabbetini saçma buluyorum ama çocuk 2 tava sesi yüzünden sınavda bir şey yapamayacaksa vay o çocuğun haline bu kadar da hassas olmayın.Mesela bizim burada şu an düğün var bangır bangır çalıyor ne olacak şimdi bizim buradaki çocuklar hepsi sınavda başarısız mı olacak yapmayın gözünüzü seveyim :)

Bu ülke için gerçekten eğitim şart görüldüğü üzre..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heisenberg
    heisenberg's avatar
    Erkek
    sokoban bunu yazdı

Tum sene o sinava calisip emek harciyolar, eger o gurultuden baslari agrir,, uyuyamaz ya da

sinavda konsantrasyonu bozulursa bunun vebali olur,, 1 soruyu fazla/eksik yaparak gidecekleri okul degisiyo 

Ister istemez etkileneblrler

Herneyse duyarli olalim 

Basit yaşayacaksın basit. Sanki yaşamın bir gün sona erecekmiş gibi basit.. cay, simit ve peynirle...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    iLLuMiNaTi bunu yazdı
    sokoban bunu yazdı

Bu ülke için gerçekten eğitim şart görüldüğü üzre..

Neyse hocam bak torpedo_xl anlamış benim demek istediğimi demek ki eğitimli adamın hali başka oluyor gerçekten.

sokoban tarafından 07/Haz/13 22:36 tarihinde düzenlenmiştir

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

Herkesin gönlündeki olsun... Başarılar

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Tahribatta öle şeyler olacağını sanmıyorumda okul etrafındaki apaçileri uyarmak gerek. Çoçukların Allah Yardımcıları Olsun

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
Toplam Hit: 811 Toplam Mesaj: 10