Yarın Sbs Var Duyarlı Olalım..
-
Yarın 8. sınıf öürencileri için sbs var arkadaşlar.
Sonuna kadar destek olan birisi olarak en azından bu gün akşam ve yarın bitene kadar sabırlı ve sessiz olmaya davet ediyorum..
Unutmayalım ki ne kadar iyi eğitim almış bir nesil; O kadar bilinçli bir nesil..
-
up!
-
aynen hocam kuzenlerim girecekler.zaten o yaşta o kadar strese giriyolar birde hiç yapamazlarsa sorunlu geçerse çok kötü olur onlar açısından.
-
Bu tencere tava muhabbetini saçma buluyorum ama çocuk 2 tava sesi yüzünden sınavda bir şey yapamayacaksa vay o çocuğun haline bu kadar da hassas olmayın.Mesela bizim burada şu an düğün var bangır bangır çalıyor ne olacak şimdi bizim buradaki çocuklar hepsi sınavda başarısız mı olacak yapmayın gözünüzü seveyim :)
sokoban tarafından 07/Haz/13 22:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam doğru diyorsun zaten hassasiyet için taksimdeki toplanma pazar gününe kaydırıldı. Gün içinde öğrenciler mağdur olmasın diye.
Ayrıca son gece yazıktır günahtır çalışmasın çocuk sonra kafası çorba bi halde girer sınava. Benim kardeşim de yarın giriyor sbsye ama şuan pc oynuyor önünde formül kağıtları arada bakıyor, ki bence çok etkili bir yöntem kafaya işlemesi açısından.
Yani 9 da çalınan tencere tava yarın girilecek sınavı etkilemez.
-
sokoban bunu yazdı
Bu tencere tava muhabbetini saçma buluyorum ama çocuk 2 tava sesi yüzünden sınavda bir şey yapamayacaksa vay o çocuğun haline bu kadar da hassas olmayın.Mesela bizim burada şu an düğün var bangır bangır çalıyor ne olacak şimdi bizim buradaki çocuklar hepsi sınavda başarısız mı olacak yapmayın gözünüzü seveyim :)
Bu ülke için gerçekten eğitim şart görüldüğü üzre..
-
sokoban bunu yazdı
Tum sene o sinava calisip emek harciyolar, eger o gurultuden baslari agrir,, uyuyamaz ya da
sinavda konsantrasyonu bozulursa bunun vebali olur,, 1 soruyu fazla/eksik yaparak gidecekleri okul degisiyo
Ister istemez etkileneblrler
Herneyse duyarli olalim
-
iLLuMiNaTi bunu yazdısokoban bunu yazdı
Bu ülke için gerçekten eğitim şart görüldüğü üzre..
Neyse hocam bak torpedo_xl anlamış benim demek istediğimi demek ki eğitimli adamın hali başka oluyor gerçekten.
sokoban tarafından 07/Haz/13 22:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Herkesin gönlündeki olsun... Başarılar
-
Tahribatta öle şeyler olacağını sanmıyorumda okul etrafındaki apaçileri uyarmak gerek. Çoçukların Allah Yardımcıları Olsun