Yasaklanan Kitaplar L Özgürlük L Hakaret
-
Ülkemiz in değişmeyen kaderleri olan aydınlar ve yobazlar grubu...
Değineceğim konu ülkemizde yasaklanan bir kısım kitaplarla alakalı..
Ülkemizde özgür düşünce elbet olmalı kimse yasak vb koymamalı ama bazı kendini aydın zanneden fikir özgürlüğünü savunan[Halbuki tek amaçları dinsizliği insanlara aşılamak ] bir kısım insana buradan bir kaç sözüm var.
Şimdi adamın teki kalkıyor kitap yazıyor.Kitap örnek olarak islam dininde ki çelişkilerinden<Şahsen ben zerre kadar celişki olduguna inanmıyorum> bahsediyor.
bu kendini aydın zanneden şahıs öyle bir kitap yazıyor ki kitap düşünce özgürlüğü diyerek binlerce insanın mukaddesatına dil uzatıyor.
Adam mesela diyebilir ben Hz.Muhammedin dediklerine Kur'an a vb.inanmıyorum.Sebepler gösterir şu olayda şu şu şekilde vb felsefeler yaparak bu konu hakkında görüşlerini adam gibi yansıtabilir.
Ama gelde gör bu olay hiçte öyle değil.Adam bir kitap yazıyor direk olarak Hz.Muhammed (A.s) Kur'an a Allah a dil uzatıyor kimi zaman dalga geciyor kimi zaman Peygamberimizi eşi kızı vb akıllara gelmeyecek iftiralar atıyor dalga geçerek.Ayet ve Hadislerden sözde işine yarayan kısımlarını alıyor işine gelmeyen kısımlarından hiç bahsetmiyor.
Mesele Kur'an da Geçen Ayette:"İçkiyle namaza yaklaşmayın" deniliyor.
Adam alıyor bunun namaza yaklaşmayın bölümünü baz alarak Kur'anda namaza yaklaşılmamasını öne sürüyor.
Bu tip carpıklılkar dalga gecmelerle mizah şeklinde kendi fantazi ve hayallerini yazdıgı kitaba kanalize ediyor.
Örnek :Salman Rüşdü denen yazarın Şeytan Ayetleri adlı eserde Uçağı kadın rahmine veya erkek penisine benzetiyor ucaktaki yolcuları fışkıran döllere benzetiyor.(İslamla dalga geçmek amaçlı)
Al işte şizofrenik bir düşünce...
Gelde bu adamın kitabını yayınla özgürlük diye ...
Darwin kitap cıkarttı kimse yasaklamadı.Niye adam dalga gecmeden bilimsel yollarla bir şeyi ispatlamakla uğraştı.
Benim bildiğim özgürlük kimsenin özgürlüğün kısıtlamayacagın şekilde yaşamak.
Milyonlarca insanın mukaddesatı ile dalga geçilmesinin bence zerre kadar özgürlükle alakası yoktur.Bu tamamen dinsiz kişiler tarafından planlanmış bir takım komplolardır.
Birazda bağnazlardan bahsedelim tabi dinde birçok körü körüne dine baglı olan bilimden ilimden fersah fersah uzak insan vardır.Biri kitap yazdı diye onu hemen öldürme emri suikast vb. hiç bir zaman gerçek bir müslümana yakışan birşey değildir.
Müslüman terörist olamaz ! Teröristte müslüman olamaz !
Bu tip bağnazlarıda burada kınıyorum.
İçimde bir ukde olan bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim.
Saygılar..
-
+100000000
harika yazı tebrik ederim:)
Toplam Hit: 921 Toplam Mesaj: 2