Yasal Uyarı :)
-
beyazperde.com'un kopyalama, seçme(önemli bi özellik) ve sağ tuşa karşı kullandığı kod, (yasal.js) ve popup penceresi sayfasi... (popup-yasal.asp) sitelerinden çaldım. :) yasal.txt'de bulunan kodları kendi sitenize koyun.
Nası bi koruma olduğuna bakmak için
Bu ileti düznlenmiştir düznleme gerekçesi: Konunun yerinin paylaşım down. bölümü olduğu barizdir. (tgrlbb)
-
her türlü paylaşım, paylaşım download bölümünde açılır hoca
-
kaynagı goruntulede gorunur onemli olanda o
-
Konu doğru yerde, sonuçta bir web uygulaması ayrıyetten görülen tüm veri kopyalanabilir :)
-
o beyazperdenin kopyalama şeysi operada çalışmıyor zaten. Operadan aç siteyi alayını kopyalarsın. :D
-
hepsibeles.net e de benim sağ tuş kapalıdır kopya yapamazsın ama sadece ie lerde geçerli onun için fıss ama şu popupa bakem bi
-
kardeş birazda kopyalanması lazım ama şunu yapabilirsiniz nuke siteler için bi eklenti koymuştum foruma Üye girişi yapanları sağ tuş yasağını kaldırma diye o eklentiyi buna göre modifiye edebilirsiniz
-
Olabilir... Bu kodu sadece kopyalanmasını istemediğiniz yerlerde kullanmak daha kolay. Beyazperde sinema yazıları çalınmasın die sadece o yazıların olduğu yerde kullanıyo bunu... Yasal uyarı yazısyla hoş bi hava katmışlar :D :D
Toplam Hit: 1073 Toplam Mesaj: 8