folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder YASAL UYARI:Telefona Böle Bir Mesaj Geldi.La Ben Noruyum

YASAL UYARI:Telefona Böle Bir Mesaj Geldi.La Ben Noruyum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek

selamunaleykum eyyy  tahribatın saygın üyeleri benim sorum şu  bana yasal uyarı  3550xxxxxxxxxx  numaralı turkcel hatlı  telefounuz kayıt dışıdır.istemiyorsanız  2 gün  içerinsinde hayır  yazıp bilnenne  bilmenne ye  yollayın.  ama  istiyorsanız  da  şuraya  yolayın yazmamıs  ne yapsam yaa   ben ewet  dedim yllladım acaba oldumu.başkasına  mesaj gelen  varmıııı?  gidip  soruyum  sizde  gidin abone mezkerlerine mezkezi yerlerde  vardr.

NOT:bu  konuyla  ilgili  topic  açılmıştı  biliyom ama mesaj  gelmemişti  o  zaman beni anlayışla karşılayacağınızı  umuyorum.teşekkür  ederim)

13 aralık salı  günü   son gün.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Eğer o numara senin imei ise bekle 2 gün sonra birşeyler olur.Değilse hayır yaz.Çünkü sen hattını başka telefonlara takmışsan o telefonun imeisidir.Eğer evet falan dersen onlarınkini kaydetmiş olursun.Bilmem anlatabildim mi

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    telefonunun imei si ile sana gelen imei aynı ise 5 kaat vericen kurtuluşu yok. eğer farklı bir imei den bahsediyorsa hayır yaz yolla

ftw
Toplam Hit: 996 Toplam Mesaj: 3