Yaşamıyorum Galiba...
-
yaklaşık 3haftadır uğraşıyorum bununla...dosya arşivindeki bazı programların adlarını vererek download edilemiyo dedim,önce burda konu açtım sonra paylaşıma açtım sonrada destek@tahribat.com a mail attım..oda yetmedi bazı adminlere pm de attım...tek bi cevap ve tek çözüm alamadım ve buradan çıkardığım sonuç ben yaşamıyorum galiba,yada şuan matrix teyim ve siz beni göremiyosunuz,yada ruhlar alemindeyim sesim duyulmuyo da olabilir...
-
bende yaşamiyom ben cennetten bağlaniyom nete burada hayat çok güzel sende ölmüşün galiba ama şu an biyerde takılı kaldın bitek ölüler görebiliyo sende yakında gelirsin buralara şu anda işlediğin basit şuçlar yüzünden cezan bir süre daha dünyada kalmak ama merak etme yakında gelirsin buralara
....................bu ne geyik lan böyle sen manyakmısın hastamısın olur mu lan öyleşey depresyona mi girdin cin mi çarptı noldu olm sana
-
hoca naapim sinirleniyo insan iplenmeyince..al işte yine yok bi bakan konuya..
-
bakan varda şimdi şöle bi durum var;)
yuxel666 bunu yazdı:konuyu okurken ossuruyom bakalım alev çıkacakmı? hadi çıkartın bakiim,,osurmanızı geliştirin...size bu ekranda hergün bi posta osuracam iyi takip edin!! zuhuhuhahahaaaaaaaaaaaaa
bknz: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=16856&Sayfa=3
dalga geçtiğin insanlar belki sana yardım ederdi ama artık sanmıom : ) yani ne herşeyle dalga geçmemek lazım ;) -
e saçma bi konuydu dalga geçtiğim..ilgilenmiyom artık buldum indirdim zaten o programları..bu konuda saçmaydı tabi:)