folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yaşanması En Çok İstenilen Kişi ATATÜRK

Yaşanması En Çok İstenilen Kişi ATATÜRK

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    ANKARA (İHA) - Dünya çapında gerçekleştirilen 'Kimin yeniden yaşamasını isterdiniz?' şeklindeki ankette Mustafa Kemal Atatürk, açık farkla ilk sırada bulunuyor.

İnternet üzerinde dünya çapında gerçekleştirilen bir ankette katılımcılara, hayatını kaybetmiş 20 ünlü kişiden hangisinin bugün yeniden yaşamasının istendiği soruldu. Siyaset, bilim ve sanat dünyasının unutulmaz 20 kişisinin oylandığı ankette, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, önde gidiyor. Katılımcıların sadece bir kez oy kullanabildiği ve sonuçların 2008 yılında açıklanacağı ankete, bugüne kadar 131 bin 711 kişi katıldı. Kullanılan oyların 113 bin 252'sini alan Mustafa Kemal Atatürk, yüzde 85.99'luk oranla ilk sıraya yerleşti. Mustafa Kemal Atatürk'ü 5 bin 862 oy ve yüzde 4.45'lik oranla Almanya'nın eski diktatörü Adolf Hitler ve 5 bin 538 oy ve yüzde 4.20'lik oranla bilim adamı Albert Einstein takip ediyor. Listenin dördüncü sırasında sinema sanatçısı ve karate ustası Bruce Lee, beşinci sırada ise Komünist lider Vladimir Lenin bulunuyor. Listenin son üç sırasında ise Julius Cesar, Luciano Pavarotti ve Mao yer alıyor.

Listede yer alan diğer ünlüler arasında ise Leonardo Da Vinci, Mahatma Gandhi, George Washington, Willam Sheakspare, Achilles, Büyük İskender, Elvis Presley, Marilyn Monroe, Beethoven, James Dean ve Isaac Newton gibi isimler bulunuyor. Oylamaya katılmak isteyen katılımcılar www.whoshouldliveagain.com adresini ziyaret ederek oylarını kullanabiliyor.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Atam heryerde "en " di
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    Atatürk her zaman diğerlerinden üstündür, ama şöle bişi varki bizim Türkler heryerde bu siteyi dağıtıp Atatürke oy verin die kampanya yapmasalardı başka milletlerin pek oy vereceğini sanmıyorum, malum; kuyruk acısı :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Atatürk her zaman diğerlerinden üstündür, ama şöle bişi varki bizim Türkler heryerde bu siteyi dağıtıp Atatürke oy verin die kampanya yapmasalardı başka milletlerin pek oy vereceğini sanmıyorum, malum; kuyruk acısı :)
    işte farkımızda bu...

bu arada Atatürkün yanında einstein bok yemiş.Einstein fizikçi fizikte aşmış kendini peki Atatürk nelerde aşmış kendini fransızlara yunanlılara ingilizlere lerlere neler yapmış einstein bunu yapamazdı işte..

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazrail
    kazrail's avatar
    Erkek

Dediğin gibi Einstein bir fizikçiydi kardeşim...

Ve ATATÜRK 'ün böyle oy almasının bence en büyük sebebi(ki sevindirici:)İnternet üzerinde ping atan vatandaş topluluğumuzdur yani Bir zamanlar gelecek göklerdeydi şimdi transistör devrelerinde :)

ha bide daha sonra hitler geliyor buda ne demekse anlamadım

benden sonra böyle 113512 oldu.

Ey üç yüz seneden sonraki yüksek asrın arkasında gizlenmiş ve sâkitâne Nurun sözünü dinleyen ve bir nazar-ı hafî-i gaybî ile bizi temâşâ eden Said’ler, Hamza’lar, Ömer’ler, Osman’lar, Tâhir’ler, Yûsuf’lar, Ahmed’ler ve sâireler! Sizlere hitap ediyorum. Başlarınızı kaldırınız, ‘Sadakte’ deyiniz. Ve böyle demek sizlere borç olsun! (...)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Feryad
    Feryad's avatar
    Erkek
    Bana sorsalardı önce kendimi derdim:) Önce kendim!

( Dilimin Kemiği Yokki Kırasınız Her Yöne Döner )
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Feryad bunu yazdı:
    Bana sorsalardı önce kendimi derdim:) Önce kendim!
    :S   huh ..?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Ordaki adamlardan hiçbiri Ata'mın yaptığını yapamazdı.Hiç biri o emperyalist köpekleri harap Anadolu halkıyla(Maddi olarak harap)yenemezdi.Hiç biri o kadar zor durumdayken bile Güneş batmaz(siee) denen İngiltere'nin temsilcisinin görüşme talebini sırf ayağına çağrıldığı için reddedip onları ayağına çağıramazdı.Kimse Ata'm gibi olamazdı...Keşke şimdi başımızda olsaydı,hatta keşke başımızda onun tırnağı kadar olan biri olsaydı gerçekten Güneş batmaz İmparatorluğunu o zaman görürlerdi.

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:

cold-m4 bunu yazdı:
    işte farkımızda bu...

bu arada Atatürkün yanında einstein bok yemiş.Einstein fizikçi fizikte aşmış kendini peki Atatürk nelerde aşmış kendini fransızlara yunanlılara ingilizlere lerlere neler yapmış einstein bunu yapamazdı işte..

buzul aklımdan gecenleri yazdın tam ak ...

[22817//kaanabak]
Toplam Hit: 2279 Toplam Mesaj: 9