folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Yataklarımızda Rahat Uyuyor Muyuz?

Yataklarımızda Rahat Uyuyor Muyuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    İnsanlık için utanç verici bir görüntü, biz israf yaptıkça o insanların hesaları bizim boynumuza binecek, elbet haklarını alacaklar

http://img81.imageshack.us/my.php?image=ocuk8cl.jpg

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    ben bu resmi daha öncede gördüm.yine içimde bişiler oynadı.biz burda evde ki yemeği 2 gün yemezken orda ki insanlar hiç bişe yiemiolar.onun için halimize şükür etmemiz lazım.

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    vallah durumumuza şükür edelim, ertan kardeş sende öle konuşmuşsunki sanki adamların üstümüzde hakları var gibi , kendi ülkemizde olsa elimizden geldiğince yardım ederiz ama burdan afrikaya bi yardım ediim desen , yardım mardım yalan olur çünkü kargo masrafı yapcağın masrafı aşar .. !!

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    o paraları kötüye kullanan şerefsizler boq mu yiyior,günde milyarlaca para harcıyorlar,Onlara o servet neden verilmiş hiç düşünmüyorlar mı? Resulallah ın bir sözü var "Komşusu açken, tok yatan bizden değildir!" diye buyuruyor. Acaba kaç kişi komşularını tanıyor.Resullallahı örnek alan kaç kiş var,kendisi yemeyip de yoksula yediren kaç kişi var? Ya dini sömüren insanlara ne demeli, erbakan,fetullah gülen,haydar baş.... bu adamların servetlerini araştırın bakalım ne kadar var.Sizce bunlar mallarının 40 da birini verseler o 100 afrika doyar

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    walla bu resmi hemen hemen bütün forum sitelerinde gördüm gördükçe içim gidiyor ya nedir bu insanlık ölmüş wallaha
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aware89
    aware89's avatar
    Erkek
    şuda bi gerçekki ünlülerin filan gece klübüne verdiği parayla biz 3 ay ev geçindiriyoruz. bunlar insanlık namına utanç veici şeyler :((

Allah kUla yAKınDır kUlda ALLaha!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bu cocuk 3 kilimetre uzaklıkdaki yemek kampına gitmeye alışıyor ve ardındaki akbabada ölmesini bekliyor bu resmi çeken kişi 3 ay sonra ölüyor bu acıya dayanamıyor ....bu yazıyı daha önce cok okudum bu remsi cok gördüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek
    takvim yapraklarına basmışlardı bi ara gercekten okuduğumdaa çok kötü olmuştumm ALLAH yardımcıları olsunnn, şükürler olsun allahım karrnımız tok sırtımız pekkk bide şunları düşünebilsek.. ):

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
Toplam Hit: 986 Toplam Mesaj: 8