folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yatay Geçiş ??

Yatay Geçiş ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    2008 yılının ağustos ayında diplomasini alan ve össye qiremeyen bir öğrenci bu sene yatay geçişini kullanabilirmi arkadaşlar ? 
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Konuyu enğellemek gibi olmasın ama yurtdısıda denkligi olan üniden(sofya tıp) türkiyeye gecis yapabiliyomuyuz sartlar fln

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    duygusal_serseri
    duygusal_serseri's avatar
    Erkek
    Tam emin olmamakla birlikte geçebilir diye biliyorum..

hani baharlarda sen gelecektin..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

konuyu açan arkadaş @

arkadaşım yerleştirmeleri ÖSYM yaptığı için sınava kaydın bulunmaktaydı ve yatay geçiş hakkımı kullanmak istiyorum şıkkını seçmeliydin. Yoksa geçemezsin. Bu kutucugu işaretlediysen sınaa girmene gerek yoktu. Ama kayıt yaptırmadıysan geçemezsin hoca.

ikinci arkadaş@

Türkiyedeki okullar denklif veriyorsa geçebilirsin. Eğer okudugun okul özel ise Türkiyeden özel okullara gidebilirsin diye biliyorum. Başka türlü olsaydı zaten herkes ilk sene özel okula kaydolar ikinci sene devlet üniversitesine geçerdi.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek
    bende bişey sorayım hazır konu açılmşkn.. yatay geçişi illa başvuracağım okula giderekmi yapmalıym yoksa netten  yada posta yolu ile başvuru kabl ediliyormu yapan arkadaşlar war mı ? teşekkürler...

Hayallerim ve Kendim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    hocam aynı yatay geçişte aynı yatmadan geçişte aynı. Önce öss ye başvuracaksın, yatay geçiş yapıcam işaretliceksin. Sonra sınav günü sınavına girmesende olur. ondan sonra tercihler başlayınca tercihini yapacaksın. sonra çıkar zaten büyük ihtimal. Sonra hangi okulu tercih ettiysen kaydını yaptırıp geri döneceksin. anlaşılmayan bir şey yok. mecbur okula gidip normal kaydını yaptırcaksın

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
Toplam Hit: 704 Toplam Mesaj: 6