Yatay Geçiş Düşünüyorum İletişimi Nerde Okuyabilirm?
-
merhaba arkdaşlar bu sene yatay geçiş düşünüyorum radyo-tv-sinema okuyorum
ilk şehir istanbul sektörün merkezi oldugu için sizce ordaki devlet universitelerinde en iyi hangisi olabilir?
teknik ve uygulama açısından Turkiye'de de hangisini onerrsiniz tercihlerim arasına yazacağım
-
Nerede okuyorsun?
-
Hocam İstanbul üniversitesi iletişim fakültesindeyim aklına takılan ne varsa pm'le sorabilirsin.Marmara iletişimdede arkadaşlar var yardımcı olabilecek.
-
hocam bende istanbul üniversitesi iletişimdeyim.kendi okulum diye söylemiyorum istanbulun en boktan iletişim fakültesine sahiptir.marmara bizimkindende boktan.gidebiliyosan ankara üniversitesi iletişime git.illada istanbuıl diyosan bizim okula gel.
-
yatayı varken baltalıyım bende dgs ye grcem bilgisayar programcılıgı okuyom kazanırsam radyo tv geçebiliyom mu bilginiz varmı :D
-
mIzah bunu yazdı:
-----------------------------
yatayı varken baltalıyım bende dgs ye grcem bilgisayar programcılıgı okuyom kazanırsam radyo tv geçebiliyom mu bilginiz varmı :D
-----------------------------hayır
-
ankara üniversitesinede gitmeyi düşünüyorum ama hedefim istanbulda devam etmek daha iyi geliştirebilirm anladımki iü güzel gorunuyor su anlık saolun
-
Prometheus bunu yazdı:
mIzah bunu yazdı:
-----------------------------hayır
-----------------------------cok net oldu hiç ihtimal yok :))