Yatay Geçiş Olayı - Bilgisi Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Şimdi bu yıl üniyi kazandık geldik falan ama ben düşünmeye başladım. Kazandığım bölüm makine müh. ama şu sıralar acaba endüstri müh. yazmamakla hata mı ettim dedim ? Yerleştirmelerden önce bu müh. hiç araştırmamış sormamış yazmamıştım ama şimdi düşünüyorum. Olay şu benim puanım şuan okuduğum üniversitede bu yıl endüsti müh. giren son öğrencinin puanından büyük. Şimdi ben makineden endüstriye yataş geçişiçin başvurabilir miyim? Geçebilir miyim? Yada illa bölüme başlayıp ortalama yapmak şartmı ?

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hocam makine mühendisligide iyi zaten yatay geçiş için ortalama puanıda 2.5 üzerinde falan olması lazım her halde veya 3.0

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yucel
    Yucel's avatar
    Erkek

Kurumiçi yatay geçiş yapabilirsin, bu olay mümkün bildiğim kadarıyla. Tabi yatay geçişi de yapabilmek için ortalaman olması lazim, güz dönemi sonunda kurumiçi yatay geçiş oluyor mu bilmiyorum ama, kısaca anahtar cümle: kurumiçi yatay geçiş :)

less than one, more than zero.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Kurum içi bile olsa illa not ortalaması şart diyonuz :/ Sağolun tekrardan

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yucel
    Yucel's avatar
    Erkek

Yatay geçiş yönetmeliğinde bir değişiklik yapılmış hocam googledan "yatay geçiş yönetmelik değişikliği" dork'uyla aratabilirsin

less than one, more than zero.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_mali
    asi_mali's avatar
    Erkek

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş

EK MADDE 1 – (1) Öğrencinin kayıt olduğu yıldaki merkezi yerleştirme puanı, geçmek istediği üniversitenin diploma programının girdiği yıldaki taban puanına eşit veya yüksek olması durumunda, hazırlık sınıfı da dahil olmak üzere yatay geçiş için eğitim öğretim döneminin başlamasından itibaren en geç bir ay içinde başvuru yapabilir ve bu durumdaki adayların başvuruları yükseköğretim kurumlarının ilgili kurulları tarafından değerlendirilerek ilgili yıl için söz konusu diploma programının ÖSYM Kılavuzunda öngörülen öğrenci kontenjanının %10'unu geçmemek şartıyla yatay geçişleri kabul edilir. Başvurunun kontenjandan fazla olduğu durumlarda ÖSYS puanı en yüksek adaydan başlanarak sıralanarak kontenjan kadar adayın yatay geçişi kabul edilir.

http://www.tahribat.com/forum/2017-mart-turkiye-ekonomik-krizi-223734/13 http://www.tahribat.com/forum/ulke-ekonomisi-doviz-ve-zamlar-genel-konu-224852/9
Toplam Hit: 830 Toplam Mesaj: 6