Yatmadan Once Yüz Fırça Darbesi (Melisa P.:)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

slmlar yatmadan once yüz fırça darbesi (melisa p.:) isimli kitabı okuyanlar vardır aramızda ben okudum şahsen kitapla ilgili yorumlarınızı bekliyorum:) ilk once ben yapem kadının sanatına hayran kaldım 1 günde bitirdim hepsini hiç kitap okudugunu gormedigim arkadaşların masanın altında gizli gizli okurken gordugum bi kitap baya sasırmıstım okudum cidden akıcı :) okudugunuz gunde en az üç atış yapıyosunuz siz ne düşünüyonuz okuyanınız varmı ?

Bu arada kitap satış rekorları kırdı tüm dünyada metal fırtınadan bile fazla sattı cok yorumlar yapılduı türkiyede zagaya beyaz showa falan katıldı kız ama türkiyedeki imza gününe 100 kişi gelerek tepkisibni gözterdi bebek yüzlü masum gorunuzlü  kızımıza bakmak isteyeler  melisap.orgta resmi sitesi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    Arlong bunu yazdı:

slmlar yatmadan once yüz fırça darbesi (melisa p.:) isimli kitabı okuyanlar vardır aramızda ben okudum şahsen kitapla ilgili yorumlarınızı bekliyorum:) ilk once ben yapem kadının sanatına hayran kaldım 1 günde bitirdim hepsini hiç kitap okudugunu gormedigim arkadaşların masanın altında gizli gizli okurken gordugum bi kitap baya sasırmıstım okudum cidden akıcı :) okudugunuz gunde en az üç atış yapıyosunuz siz ne düşünüyonuz okuyanınız varmı ?

Bu arada kitap satış rekorları kırdı tüm dünyada metal fırtınadan bile fazla sattı cok yorumlar yapılduı türkiyede zagaya beyaz showa falan katıldı kız ama türkiyedeki imza gününe 100 kişi gelerek tepkisibni gözterdi bebek yüzlü masum gorunuzlü  kızımıza bakmak isteyeler  melisap.orgta resmi sitesi

zaten o kıtabın devamı olan baska bı kıtap cıktı bu sene sen bıraz eskıyı takıp edıyon

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

okudugunuz gunde en az üç atış yapıyosunuz

muhahah bu nedemek şimdi :S :D:D:D:d

NesTo | same shit diffirent asshole
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    sipidik bunu yazdı:

olm sen varya ne denyo adamsın senın dılınden anlayan bırını bulsak problem kalkacak

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay_666
    cagatay_666's avatar
    Erkek
    Connection bunu yazdı:

sipidik bunu yazdı:

olm sen varya ne denyo adamsın senın dılınden anlayan bırını bulsak problem kalkacak

olum adam haklı atış diyince benim aklımada ilk o geldi

YA TAM SUSTURURUM YA KAN KUSTURURUM
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    onu kasteddim zaten evet kitap cıkalı baya oluyomuş;)
Toplam Hit: 1271 Toplam Mesaj: 6