folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yaw Lütden Bunu Bilen Acil Cevap Yazsın Birini G.T Etmem İçin Bulmam Lazım Bilindik Bişeyaklıma Gelm

Yaw Lütden Bunu Bilen Acil Cevap Yazsın Birini G.T Etmem İçin Bulmam Lazım Bilindik Bişeyaklıma Gelm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    şimdi karşı köprüye biri

1

2

5

10

sn yede geçebilen insanlar var bunlar toplam 18 saniyenin altında hepsinin karşı tarafta olması lazım köprüden ikili ikili geçilio

benim 17 saniyede hepsini geçirmem lazım ama giden 2 kişiden 1 ide tekrar karşıya dönüp diğerini götürecek ?

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Abu bu cok zor degil..

2 ile 1 gider. 1 karsida kalir, 2 doner... ( 4 sn gecti )

5 le 10 gider, ikisi de karsida kalir, 1 doner... ( 11 + 4 = 15 sn gecti )

1 le 2 karsiya gecer, hepsi karsida oldugu icin kimse donmez... ( 2 + 15 = 17 sn gecti )

Al abu, bu kadar zor bise degil...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Musket hocam seni daşşak ını yiyim sorunun cevabı için tsk eğer ki telsim hattın varsa bi 20 mi kontör yollayam sana :)

Şimdi hemen eleman ı arayam da sölüem bu çok basit miş yaw die :)

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Musket hocam seni daşşak ını yiyim sorunun cevabı için tsk eğer ki telsim hattın varsa bi 20 mi kontör yollayam sana :)

Şimdi hemen eleman ı arayam da sölüem bu çok basit miş yaw die :)
    ----------------------------------------------------------------------
    musket gene dört ayak üstüne düştün:D:D

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 727 Toplam Mesaj: 4