Yayın Evi Olan Yada Tanıdığı Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

sevgili tbt halkı kendi çapımda bir kitap yazdım kapak tasarımını falanda yaptım bunun değerlendirilmesi ve olumluysa yayınlanması için yardımcı olabilecek bir mürit varmı. (diğer yayın evleri yaklaşık 9 ayda ancak bakarız kitabına gibi cevaplar verdi) ikinci adam gibi yayın evlerine verecek param malesef yok öğrenciyiz sonuçta :) google playde ücretli satış yapmayı düşündüm fakat burdada vergi ile ilgili bir sorun yaşarmıyım ?

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ne yazdın abü hayat hikayeni flnmi yazdın?

Kitap işinde pek para yok biliosundur sanırım, ama bi konu hakkında kitap yazmış olmak CV de güzel duruyor=)

ayyıldız teamin bi üyesinin kitabevi vardı msnimdeydi ama kaybettim yaw, belki başka tanıyan vardır.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

Şeyhim 22 yaşında ne hayat hikayesi :D bir palyaçonun hayatındaki bir kaç haftayı anlatıyor en iyisi ben giriş kısmından bir kaç satır birşeyler koyayım akşam :)

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akenaton
    akenaton's avatar
    Erkek

öyle tanıdıkla fln pek olacak bi iş değil kanaatimce.. yayın evlerine gönder 9 ay 1 sene neyse artık bekle kitabına güveniyosan o kadar beklenir.. bi arkadaşımda yazdı, doğan'a yolladı 6 ay sonra red cevabı geldi şimdide timaşa yolladı onun haberini bekliyoruz..

biz sarımsak tarlasından vazgeçmeyiz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akenaton
    akenaton's avatar
    Erkek

kitabın adı vitaminsiz palyaço hemi :D

biz sarımsak tarlasından vazgeçmeyiz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

Aynen öyle hocam :) tanıdık olmasını istemem en azından öncelikli okunur red cevabı gelir :D ama kitaba güveniyorum Tarikatta birşey çıkmazsa 6.45 e falan yollamayı düşünüyorum o tarzlarda cünkü 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Şuan birtane yazıyorum. Emin ol birşey kazanmıyorsun. Yayınevleri çok ölücü

arbeit macht frei
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

Kazanmak için uğraşıyorum düşüncelerime değer veren 1 2 kişi bulsam bile yeter amacım sadece kitabımın yayınlanması :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Hocam dedikleri gibi kitaptan para kazanılmıyor pek. Dikkat çekici bir alana yönel mesela sex hakkında falan yaz.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

Ilk kitapta hevesim kırılmazsa hocam sexden daha iyi konularda fikirlerim var ama bakalım :)

Toplam Hit: 633 Toplam Mesaj: 10