Yayın Evi Olan Yada Tanıdığı Olan
-
sevgili tbt halkı kendi çapımda bir kitap yazdım kapak tasarımını falanda yaptım bunun değerlendirilmesi ve olumluysa yayınlanması için yardımcı olabilecek bir mürit varmı. (diğer yayın evleri yaklaşık 9 ayda ancak bakarız kitabına gibi cevaplar verdi) ikinci adam gibi yayın evlerine verecek param malesef yok öğrenciyiz sonuçta :) google playde ücretli satış yapmayı düşündüm fakat burdada vergi ile ilgili bir sorun yaşarmıyım ?
-
Ne yazdın abü hayat hikayeni flnmi yazdın?
Kitap işinde pek para yok biliosundur sanırım, ama bi konu hakkında kitap yazmış olmak CV de güzel duruyor=)
ayyıldız teamin bi üyesinin kitabevi vardı msnimdeydi ama kaybettim yaw, belki başka tanıyan vardır.
-
Şeyhim 22 yaşında ne hayat hikayesi :D bir palyaçonun hayatındaki bir kaç haftayı anlatıyor en iyisi ben giriş kısmından bir kaç satır birşeyler koyayım akşam :)
-
öyle tanıdıkla fln pek olacak bi iş değil kanaatimce.. yayın evlerine gönder 9 ay 1 sene neyse artık bekle kitabına güveniyosan o kadar beklenir.. bi arkadaşımda yazdı, doğan'a yolladı 6 ay sonra red cevabı geldi şimdide timaşa yolladı onun haberini bekliyoruz..
-
kitabın adı vitaminsiz palyaço hemi :D
-
Aynen öyle hocam :) tanıdık olmasını istemem en azından öncelikli okunur red cevabı gelir :D ama kitaba güveniyorum Tarikatta birşey çıkmazsa 6.45 e falan yollamayı düşünüyorum o tarzlarda cünkü
-
Şuan birtane yazıyorum. Emin ol birşey kazanmıyorsun. Yayınevleri çok ölücü
-
Kazanmak için uğraşıyorum düşüncelerime değer veren 1 2 kişi bulsam bile yeter amacım sadece kitabımın yayınlanması :)
-
Hocam dedikleri gibi kitaptan para kazanılmıyor pek. Dikkat çekici bir alana yönel mesela sex hakkında falan yaz.
-
Ilk kitapta hevesim kırılmazsa hocam sexden daha iyi konularda fikirlerim var ama bakalım :)