Yaz Okulu Ve Dersler ?
-
İnş muh okumaktayım
bir tane hoca geldi gecirmicem sizi diyo olede gozukuyor
Topografya ve Yapı malzemesi derslerinden kaldık.
Yaz okulunda bunları almak istiyorum
Ancak neye gore(dersler acılırmı) hangi universiteye basvurmalıyım bilmiyorum.Daha once yaz okuluna basvuran muridler bir yol gosterebilirlermi
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------İnş muh okumaktayım
Ancak neye gore(dersler acılırmı) hangi universiteye basvurmalıyım bilmiyorum.Daha once yaz okuluna basvuran muridler bir yol gosterebilirlermi
-----------------------------firat universitesinde okudum en sevdigim ve il derecemin bulundugu matematik adli dersten yaz okuluna kalmistim. donem icinde oldugu gibi yaz okulunda da 55 i gecebilen olmamisti.
ama diger dersler icin ayni seyin gecerli olmadigini soyluyorlardi sinif arkadaslarim. hatirladigim diger sey ise yaz okulunda alan derslerinin acilmiyor olusuydu.
edit: yapi malzemesi (buda basit) neyse de haritadan nasil kaldin yav_?
-
VisualBoy bunu yazdı:
-----------------------------Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------İnş muh okumaktayım
-----------------------------firat universitesinde okudum en sevdigim ve il derecemin bulundugu matematik adli dersten yaz okuluna kalmistim. donem icinde oldugu gibi yaz okulunda da 55 i gecebilen olmamisti.
ama diger dersler icin ayni seyin gecerli olmadigini soyluyorlardi sinif arkadaslarim. hatirladigim diger sey ise yaz okulunda alan derslerinin acilmiyor olusuydu.
edit: yapi malzemesi (buda basit) neyse de haritadan nasil kaldin yav_?
-----------------------------hocam dersler basit hoca bıraktı olay bu
bu dersleri bulamazmısın diyosun yani