Yaz Sezonunda Çadırkentte İş?
-
Merhaba mürütler,
Baktım yazın yapacak bir iş yok azda sermaye var (2000 tl söylemesi ayıp)
şimdi belediye başkanı ile aram iyi güzel bir yer ayarlayacağım cüzi bir miktara.Adana bölgesinde bir belediye pilajı var hersene olduğu gibi bu senede çadırkent kurulacak haziran sonlarına doğru dolmaya başlar.Yaklaşık olarak 500 çadır gelmesi bekleniyor.Yani 500 * 5(ortalama çadır nufusu) 2000-2500 tane müşteri portföyüm olacak.Günlük olarakda pilaya 500 kişi civarında insan gelmektedir.Haftasonları bu sayı 2000 i bulmaktadır.Gelen kişiler orta seviye yani çoğunluk memur ve işçi sınıfıdır.1500 2000 tl aylık gelirli kişilerden bahsediyorum.
ek bilgi:
sezon 1 temmuzda başlar 1 ekime kadar sürer
22 ağustosta ramazan ayı başlayacak bunu dikkate alarak fikir verin.
2 tane çalışacak elemanım hazır.
elimde patlayabilecek şeyler söylemeyin lütfen:D
bunun dışında her türlü fikire açığım.yiyecek giyecek hediyelik abur cubur şu bu ne olursa artık.
Şimdi burada ne iş yapabilirim?
-
bu deniz bisikletleri falan war ya onlardan olabilir mi ben çok seviom onları:D
çok pahalı şeyler olmasa gerek
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------bu deniz bisikletleri falan war ya onlardan olabilir mi ben çok seviom onları:D
çok pahalı şeyler olmasa gerek
-----------------------------teşekkürler.Başka fikirler var mı?
-
Walla hocam kesin birşey diyemem ama şunu bilirim;Emekçilere birşey satmak zordur adamların durumları bellidir zaten bahsettiğin yerinde kurallarını falan bilmiyorum ama muhtemelen herkesin kap tabağı yanına alıp giceği biryerdir hal böyleyken senin müşteri portföyün (yiyecek/içecek dalında) baya bir aşağı iner ve hedef kitle olarak çocuklar kalır.Çocuklara her zaman birşey satılır bi başladılar mı ebeveynlerin kafasını ütülemeye.. yani bunu göz önünde bulundur malzeme alırken. Çocuklara çok şey satabilirsin !
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------şimdi belediye başkanı ile aram iyi güzel bir yer ayarlayacağım cüzi bir miktara.
-----------------------------bu zihniyetteki adama vereceğim tek fikir şudur;
bir bıçak koy yere atla üstüne hiç yoktan hayrın olur.
ilkokulda andımızı okuman hata olmuş senin..
-
damacana su
-
prefabrik hela işlet
-
geçen sene bi mürit mini etek satıp iyi para çıkardığını söylüyordu. patlamış mısır filan.süslük hediye eşyası. kolye bilezik. denize yakınsa mayo.çekirdek çerez filan.
-
hoca hediyelik eşya her türlü tutuyor...
bizim arkadaş üniversite şenliklerinde açtı yine kazandı, toka, küpe, raf, anahtarlık vs...
anlamıyorum ama harbi çok satıyorlar =))
tanesi 1-2 liradan gayet güzel kazanırsın...
-
Çocuklardan büyük gelir bekliyorum açıkçası abudik gubudik çok şey buldum çocukların ebeveynlerinin başının etini yememesine imkan yok :)
Damacana su güzel fikir bunu değerlendireceğim.Teşekkürler.
Hediyelik eşyada cazip geldi.Bir araştırma yapayım kar maliyet hesabı yapayım bir ona göre değerlendireceğim.
Prefabrik wc işi sakat temizlemesi bakımı şu yu buyu var + millet denize işiyo:))
giyim konusundada planlarım var tanesi 5 6 lirada çok kaliteli çakma Abercrombie & Fitch marka yeni sezon t-shirtler buldum. deniz şortu can simidi şu bu da satacağım inş.Birde arkadaşlar diyorum ki 2. el bi projeksiyon aleti bulsam birde perde uydursam akşamları film seansı olsa her gün büfenin yanında satışları etkiler mi emeğimi çıkarır mı yani?
Daha farklı fikirleri olanlar lütfen paylaşsın