Yaz Stajı İzin-Rapor
-
Selam Arkadaşlar.
Ben 1 ay büyük devlet işletmesinde staj yapıyorum.
Ailemle 1 haftalık tatile gitmemiz gerekiyor.
Fakat benim stajım var stajım ücretsiz.yaz stajı
Durumumu anlattım izin vermediler.Tatile gitcez falan dedim
Gelmemezlik yapma falan dediler.
Ben Hastahaneden Rapor alsam 1 haftalık(tanıdık var)
yada hiçbişey söylemeyip 1 haftalık raporu mu çaksam(tatil dönüşünde veririm raporu eline :D)
Yapmadığım 1hafta staj daha sonradan yapmak zorundamıyım ?
Raporlu(hasta) olarak gözüküceğim için ?
Yoksa 1 hafta kârdamı sayılıcam rapor alırsam
Yardımcı olan arkadaşlara Şimdiden TEŞEKKÜRLER !
-
lise değil mi emre ?
eğer lise ise maksimum alınabilecek izin veya buna benzer bir durumlarda maksimum gitmeyeceğn günü okula sor
-
devlet de durum nasıl bilmiyorum ama kasıntı olacağını sanmam, geldiğinde kuruma gitmediğin gün kadar fazla yaparsın, staj defterinde de değişiklik yapmadan yırta bilirsin bence. ama adamları kafalaman lazım. yani stajın 1/07-28/07 arası ise ve sende 10-17 arası yoksan staj defterinden staj yaptıgın tarihler yine 1/07-28/07 görünsün ama ayın 17 sinden sonra 12 iş günü daha gidersin staja, problem çözülür. ayrıca bazı kurumlardaki yavşaklar işleri stajerlere verip yattıkları için stajerin gitmesini istemezler.
-
lise aynen hacı.
işletmeden izin vermiyolar hocam.
staj uzamasına uzasın da staj yanmasın onu düşünüyorum ben
rapor alıp tatil dönüşünde raporu mu versem ki .
görevli gelmemezlik flaan yapma dedi :S
-
bi up
-
Zaten kaçıracagın 5iş günü değilmi keşke tatil değilde düğün var yada cenaze var şehir dışında filan deseydin.Sorun etme ya bişey olmaz git rapor al.Mümkünse diş için bir bahane uydur kanal tedavisi filan de raporuda tatile gitmeden ver sorun çıkmasın tatil dönüşü gıcıklık yapabilirler.
-
ßulmuşlar marabayı el altında kim kaybetmek ister herkesin tatile kaçıştı dönemde staj kelimesinden nefret ettim kadar hiçbişeyden etmiyorum şahsi fikrim bırakır giderim ne halleri varsa görsünler ama birşeyler ögretiyorlar sende bunu kapıyorsan sakınn ha gitme çünki ilerde çok kayde geçer staj da ögrendiklerin sana bişi katıp katmadına bak ona göre firar planını devreye sok :)) başlarım verilen verilecek olan nota ~~
-
ben de yaz stajı yapıyorum.
bugün gitmedim işe.
yatıyorum oh, mis.