folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Yazı İçinde Link Verme Php - Wp

Yazı İçinde Link Verme Php - Wp

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bir ara mynet te olduğu gibi birşey arıyorum ne şekilde ifade edeceğimide bilmediğimden örnek vererek anlatayım ;

Mesela sayfamızda uzunca bir metin kaydetmişiz ve bu yazının içinde diğer bir yazımızı ilgilendiren yada o sayfanın etiketlerinin aynısı kelimeler geçiyor , hemen o kelimelere link verip diğer sayfaya link oluşturacak bir wp eklenti yada php kod arıyorum..

Ör: 1.sayfa     Domain nedir ?

Domain (alan adı) internet üzerinde kelimelerin ya da rakamların tescil edildiği isimlerdir. Web sitelerinin bir isimler yani adresleri olmak zorundadır. Armaweb.com.tr bir domaindir, bu domain dns protokolü ile bir hosting hizmetine bağlanır ve ip adresleri üzerinden yayın yapar. Her web sitesinin bir domaini olmak zorundadır. Domain olmazsa web siteleri sadece ip adresleri üzerinden çalışabilir bu da çok fazla tercih edilen bir sistem değildir......

2.yazı    Dns nedir ?

Gördüğünüz gibi kalın olarak belittiğim dns kelimesi geçtiği için sistem direk o dns yazısına href verip 2.yazıya link oluşturdu , böyle birşey arıyorum :S

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

https://wordpress.org/plugins/seo-auto-linker/screenshots/

Bu tarz bir eklenti arıyorsun galiba.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

Bu eklentiye baktım hocam , kelimeleri manuel olarak eklemek gerekiyor.. Benim istediğimse etiket olarak eklediğim birşey hangi yazının içinde geçerse o etiket e link verilmesi tabi bunun otomatik olması gerek yoksa manuel olarak o kadar etiketi eklemek zul (bu kelimede popüler oldu bu aralar :) ) olur ..

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

manuel olarak yapılması daha sağlıklı. bu tarz eklentiler spama yol açıyor.

Toplam Hit: 917 Toplam Mesaj: 4