Yazıcı Arıyorum Cd&Fotoğraf Baskısı - Yazıcı - Tarayıcı - Fotokopi - Fax
-
Merhaba, yazıcıya ihtiyacım var! Direk cd üzerine baskı & Fotoğraf Baskısı (kenarlıksız çıktı) & Yazıcı - Tarayıcı - Fotokopi - Fax özelliklerine haiz evde kullanmak üzere yazıcıya ihtiyacım var. Bu özelliklerin tamamını sağlayan yazıcı tavsiye edebilcek olan var mı? Şimdiden teşekkürler, kolay gelsin..
-
Arkadaşım Büyük Harfle Başlık Açmak Yasak.. Yazı Arıyorsanda Marka Olarakta Hem Uygun Fıyat Hemde Güzel Birşey İçin ( Lexmark,Hp Öneririm..))
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşım Büyük Harfle Başlık Açmak Yasak.. Yazı Arıyorsanda Marka Olarakta Hem Uygun Fıyat Hemde Güzel Birşey İçin ( Lexmark,Hp Öneririm..))
-----------------------------Başlık için özür dilerim bilmiyordum. Yazıcı için marka değil model sormuştum..
-
Hocam herşeyi yapan alet, aslında hiç bi bok yapmayan alettir...
Alırsın dandik bi mürekkep püskürtlemeli, 100 resim sonra piç olur kartuş, 3-4 kere doldurtursun dışarda, dışarda doldurukduğu için hem alet garanti dışı kalır, hemde 3-4 seferden sonra randıman alamazsın aletten, kendi kartuşu zaten aletten pahalı..
Tavsiye istersen...
Sadece yazıcı istiosan : Samsung yada Zeroxun ikisininde ürünleri aynı zaten 1710 lazer printerı bulursan mükemmeldir, 10000 sayfa basarsın içindeki filmi ile, her bir toneride 3000 sayfa basar...
Tarayıcı Yazıcı Fax istiosan: Gene samsungun lazer tabanlı 400-350$ arası fiyatla sattığı cok güzel Lazer tabanlı fotokopi makinası renkli tarayıcı ve Faxları var... Zaten bi firmaya fln alacaksan bundan başkasını alma eşşeklik edersin...
Cd ve Fotograf yazıcısı : eğer bu ürünü diğer ürünlerle birlikte almak istiosan hiç iyi bi randıman alamazsın, bu işi, bu işler için özel olarak yapılan aletleri kullanacaksın...
Ha o kadarda önemli değil diosan hpnin mürekkep püskürtmeli, cercevesiz baskı yapan güzel mürekkep püskürtmeli modelleri var alabilirsin...
Bu arada eğer cok resim basacaksan, git bi PhotoCenter'a 200 ykr ye cıkartıolar bi resmi kodak kağıda, biz ikisinide hesapladığımızda printerdan basılan resim 200 ykr den daha pahalıya geliyordu, kaldıki photo centerda basılanların kalitesi cok daha mükemmel oluyor...