Yazıcı Geçmişine Ulaşma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek
    windows xp de bir yazıcının geçmişte yazdırdığı belgeleri gösteren bir log dosyası var mıdır? varsa o dosyayı nasıl bulabilirim?

boş tenekeden çok ses çıkar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    pc de yazdırılması olasılıgı olan dosya uzantılarını recıvery my files ile tarattırıp inceleme sonucu bulabilirsin. yoksa yazıcı kaydı tutan bir program yok diye biliyorum.

yunusozturk.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

2003 serverda print server kurup yazıları onun üstünden geçirirsen

sistemin eventlogundan görebiliodun die hatırlıyorm.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

ofiste asagida cizdigim sekilde bir duzen kurulu o oklar wireless anteni temsil ediyor :) (konu yanlis yere acilmis gibi gorunuyor ama yeni konu acmaya gerek yok)

PC1 benim bilgisayarim, yazici ag uzerinden herkese acik isteyen kullanabilir.

yazici uzerindeki ekranda en son hangi pc nin dosya gonderdigini ve yazdirdigi seyin adinin ne oldugunu gorebiliyorum ama

bu benim icin yeterli degil, yazdirilan dosyalarin icerigini gormek istiyorum,

1- basilan son belgenin bir kopyasini alabilme sansim var mi_?

2- yazdirilmak istenen belgeler pc4 uzerinden usb araciligi ile yaziciya iletiliyor, yazdirilan belgeleri kayit ettirebilecegim bir uygulama var mi_?  PC4 u herkez kullanabiliyor, istedigim programi yukleyebilirim.

ofis%20agi

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
Toplam Hit: 2712 Toplam Mesaj: 4