Yazıcı Sorunu
-
Arkadaşlar elimde Hp Deskjet F380 model bir yazıcı var.
Az önce sürücüsünü kurdum. Yazıcı açık. Deneme sayfası gönderiyorum, çıktıyı veriyor.
Fakat wordden bir yazı gönderiyorum, kağıdı alıyor ancak kağıt boş çıkıyor... :S
Sizce sorun ne olabilir...?
Şimdiden tşk.ler
-
Kartuşta Bi Sorun Olabilir mı?
Mürekkebi Fln Var mı ?
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------Kartuşta Bi Sorun Olabilir mı?
Mürekkebi Fln Var mı ?
-----------------------------
Onu düşündüm, peçete ve kolonya ile mürekkep çıkış noktasını temizledim.Mürekkepde sorun olsa sıname / deneme çıktısı vermez değilmi ?
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
Mürekkebi Fln Var mı ?
Onu düşündüm, peçete ve kolonya ile mürekkep çıkış noktasını temizledim.Mürekkepde sorun olsa sıname / deneme çıktısı vermez değilmi ?
-----------------------------Vala Verir Diye Biliyorum Ama Başkalarınada Danış İstersen Kartuş Falan Sıfır mı Yeni mi Daha??
-
sorun çözülürse hediye istemem hocam :D
belki driver da problem vardır offical sitesinden indirmeyi dene hocam gerçi sendekide orjin cd dir ama denemekte yarar var belki resimli kurulum rehberi felan vardır
-
dai wordten yazıcı ayarlarına bak yazıcıyı seçmen gerikiyordur dicemde ozaman kağıdı niye alsın :S
driverları yükledikten sonra pc yi yeniden başlattınmı ?
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
Mürekkebi Fln Var mı ?
-----------------------------Vala Verir Diye Biliyorum Ama Başkalarınada Danış İstersen Kartuş Falan Sıfır mı Yeni mi Daha??
-----------------------------Valla açıkcası yazıyı bir kaç aydır kullanmıyordum.
Yazıcı 1-1,5 yıllık, kartuşlar orjinal.
Sürücü cd'side orjinal, acaba güncelleme mi gerekiyor ?
-
Çok üst düzey yazıcı bilgisine sahip değilim de girişlerini pek kurcalamayın bence... Bozuk çıkartabiliyor sonra,kesik kesik...
Restart atmışsındır herhalde bilgisayara, kontrol et driver tam yüklü mü, yazıcılarda gözüküyor mu vs., kendi yazılımından gir--- özellikler seçenekler tercihler gibi ayarlarından bir şey yapabilir misin bak--- bir de hizmetlerden yazıcı için gerekli olan fakat başlatılmamış hizmet bilgisi var mı kontrol et...
Aklıma bunlar geliyor,bu sorunu bir şekilde çözüyorduk da tam olarak neydi bilmediğimden aklıma gelenleri yazıyorum...
Sonuçta test sayfasında çıktı veriyorsa, diğer yerlerde falan da vermeli...
Kolay gelsin...
-
wordden sayfa yapısı ayarlarına bak
ayrıca
Konu başlıklarınızın, konu içeriğini açıklar tarzda, garip sembol-şekil içermeyen şekilde, Tümü büyük harf ve/veya rastgele büyük-küçük harf ile yazılmış konu başlıkları kullanmayınız. Türkçe"ye ve dilbilgisi kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz. Aksi taktirde konunuz silinebilir.Tekrarı halinde site ile ilişiğiniz kesilebilir.(Link)
-
Doğru yazıcıyı işaretlediğine emin misin?