Yazıcı Tavsiye
-
Merhaba arkadaşlar,
Şirketde bir kerede 150 200 arası çıktı alınabilecek ve toneri ucuz olan, fax,fotokopi, ethernet bağlantı özelliği olan yazıcı tavsiyenize ihtiyacım var.
Yeri geldiginde günlük 1500 2000 arası çıktı alıyoruz.
Önerilerinizi bekliyorum.
modS: konuları doğru yerlere açalımGenele Açsaydın zatendirek silerdik yanlış yere açtığın için taşıdık
-
HP nin Business Enterprise çözümlerine bak..
Fiyatları 3 sıfırlı dan başlıyor ama...
-
SerYolcu bunu yazdı
HP nin Business Enterprise çözümlerine bak..
Fiyatları 3 sıfırlı dan başlıyor ama...
Hocam fiyat onemli değil.
Mods bey ; konu genelemi açılmıştı?
-
bundan aldım, 150tlye suan 4. 500lük kağıt torbasını bitirdim, yanında yarım lt siyah mürekkep almıştım, suan %90ı duruyor, inanılmaz ucuza patlıyor. Daha professyonel ve daha pahalı makineler de var sitede, bluetoothlu tonerli falan.
glaurung tarafından 16/Ağu/13 20:21 tarihinde düzenlenmiştir -
arkadaslar bende yazıcı almayı düşünüyorumda ev için kullanacağim daha çok ödev vs cıkarmak için gerektiğinde renkilde baski yapacağim
ucuz kartuslu cok cabuk bitmeyen öyle kağıt basım hızım falan bilmem ne önemli değil fiyatıda orta düzeyde ideal ev için önerebileceğiniz bi
yazıcı varmi ?
bide scannerlari merak ediyorum onada bi tavsiye verebilirmisiniz hatta ikisi bi arada olan makinelerde vardi galiba öyle bişey varsa oda olur :)
-
160 tl ye brother aldım lazer. 700-800 çıktı aldım kartuş bitti resetledim sahibinden.com dan 4 dolumluk toner tozu aldım dooldurdum çıktıya devam hiç sorun çıkartmadı 2 tane 500 lük kağıt bitti.
-
Kyocera Mita FS-1128MFP
alternatif
Ricoh Afico 1515
ev için ödev vs basacak ara sıra renkli olacak tarayıcılı
Brother MFC 495 + yan sanayi doldurulabilir kartuş kutusu