folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Yazıcım Hata Yazdırılamıyor Dior

Yazıcım Hata Yazdırılamıyor Dior

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ispanyol
    ispanyol's avatar
    Erkek
    slm arkadaslar yazıcım hata yazdırılamıyor dior.acaba mürekkebimi bitti ama fotokopi çekiyor bunun nedeni ne olabilir kontrol noktalaırda takılı ama sey oluyor yazıcının üzerinde soru işareti var ? bi yardım ederseniz sevinirim :)

Maksadınız Aşk Aşkınız Baki Kalsın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Şimdi bu neye benziyor biliyor musun?

Aslında en çok karşılaştığım şeylerden bir tanesi...

- Rene hoca slm

-Slm

- abi bi sorunum vardı yardım edermisin?

- evet?

- Abi evdeki bilgisayar acılmıyor ne olmuş olabilir?

- meme yapmıştır hocam...

Şimdi abicim :) Driverı yüklememiş olabilirsin, eksik yüklemiş olabilirsin, sorun çıkmış olabilir, bazı durumlarda printer yanlış porta takılmış olarak görebiliyor(özellikle adobenin yada microsoftun sanal printerı varsa yada printerı kaldırıp tekrar kurduysan kendisini virtual porta takılı görebiliyor), Printerda donanımsal bir sorun olabilir, Usb kablosu problemli olabilir, bilgisayarın usbsi sorunlu olabilir, biosdan usbler kapalıdır, ön taraftaki usb portlarına takmışsındır onlar anakarta takılı değildir, Sp yoktur usbde sorun vardır, attan düşmüştür eşşek ölmüştür yani bu işin bi milyon farklı sebebi olabilir :)

Ama fotokopi çekiyorsa kartuştan değildir, onu söyleyebilirim sana :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek
    yav arkadaş ne bu senin bilgisayardan çektiğin bi açılıyo bi kapanıyo bi hata veriyo bi o oluyo bi bu oluyo yav at şunu camdan aşa delirtme adamı.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ispanyol
    ispanyol's avatar
    Erkek
    yaw haklsın agam ya idare et yaza inşallah deiştircem :) kusura bakma ya :D idare et

Maksadınız Aşk Aşkınız Baki Kalsın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

bak dostum benimde HP1018 laserjet yazıcım var benimde aynı sorun oldu,o hatayı bulmak tam 1 günüme mal oldu(aslında daha fazla da gerçek sorunu bulması).bilgisayarımın USB sine başka bir cihaz bağlı olduğu zaman(örneğin flash disk)belge yazdırılamıyor aygıt tanınamadı cart curt ötüyordu.Şunla dene bakalım eğer aynı sorunsa işe yarar.USB lerdeki tüm bağlı cihazları USB den ayır sadece yazıcın kalsın sonra yazıcıyı 2-3 dakika kadar kapat bu arada da yazıcının özelliklerinden tüm belgeleri iptal et,sonra yine yazıcının özelliklerinden YAZICIYI ÇEVRİM İÇİ KULLAN seçeneğini işaretle.

ben bu şekilde sorunumu çözüyorum ama flash takılıyken tabii yine aynı sorunları yaşıyorum.sen de bi dene işe yararsa hergün yaparsın yaramazsa da benden bu kadar:)

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    driverını kaldır tekrar yükle bi bakalım

yükleme aşamasındaki baskı işini kalitesine göre kontrol et

büyük ihtimal usb ile ilgili bi problemin var
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Sana tek kelime söyleyeceğim yazdırılmadı deyip yazdırıyorsa sorun pc de eğer yazdırmıyorsa yazacının bellek kartı yanmıştır ..

Kendi başıma geldi oradan biliyorum. eğer garantiliyse format çekmene ramen düzelmiyorsa yazıcıyı servis e  gönder. sana sıfırını gönderirler benim gibi 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 5289 Toplam Mesaj: 7