Yazıcımın Win 7 Uyumlu Driveri Yok Ne Yapmalıyım?
-
HP D2360 Model bir yazıcım var fakat win dows 7 yi yükledikten sonra kurmadım sebebi win 7 uyumlu driveri yok web sitesine bağlandım orada da win 7 uyumlu driver daha çıkmamaış bu durumda ne yapmalıyım işletim sistemini de bir yazıcı için değiştirmek istemiyorum web sitendeki bağlantı şu
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=1100995&cc=tr&lc=tr&dlc=tr&product=1100995
görüldüğü gibi win7 yok vistayıiçin olan diriveri mi yüklemeyim yoksa başka bir yolu mu olmalı ?
bilen varsa yrdımcı olursa sevinirim. -
Yazıcının Driverine sağ tıkla setup varsa eğer uyumluluk diye bir secenek var ordan hel edebilirsin...
-
yeni bir yazıcı al win 7 uyumlu kesin çözüm ;)
-
vista driverini dene istersen
-
windows update den denetleme yaptınız mı.ordan buluyor çoğunu.
-
uyuymluluk bölümünde win 7 yok ayrıca xp ve diğerlerini seçince yüklenirken hata veriyor wista driverini indirip deneyeceğim şimdi wertin dediği gibi bakalım olacak mı? hp destek bölümüne yazdım dün cevap gelmedi hey allahım niye sistemlerini güncel tutmazlar anlamıyorum yazıcımız eski diye atalım diye mi geçen sene aldım 1,5 sene önce aldım bu yazıcıyı ben işletim sistemiyle birlikte uyuymlu diriverleri anında piyasaya çıkması gererkir neyse bakalım
Toplam Hit: 960 Toplam Mesaj: 6