folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Yazıcıya Kağıt Sıkıştı!Nasıl Çıkar?

Yazıcıya Kağıt Sıkıştı!Nasıl Çıkar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    beyler az önce yazıcının kartuşunu değiştirdim kartuş tam yerine oturdu eminim ama bir türlü yazmıyordu biraz zorladım en sonunda içine kağıt aldı ama öyle kaldı çekiyom ediyom gelmiyor google amcayada baktım yararlı bişe yok yardımcı olur musunuz?yazıcım hp deskjet d1400

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yazıcıya pc den komut vermeyi denedinmi yazdır vb

DOM..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

dedim zaten o zaman sıkıştı

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek
    eğer tek kağıt sıkıştıysa çek zorla yazıcıya birşey olmaz ters taraftan filan çekmeye çalış.. olmuyorsa yazıcının üstünde bi tuş var kağıtı ittirmek için onu bul.. eğer fazla tuş yoksa kapatma tuşu hariç diğer tuşlara uzun süre basılı tut.. çıkartır kağıdı.. ama tutup çekmek kağıdı filan yırtmak çözümdür.. çıkar nasılsa..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

çakmak tut yansın sonrada üfle :F

olmazsa teamviewerle bağlanıp bakayım (:

--

şaka bi yana ben çekip çıkarıyodum genelde..iptal tuşuna bas kapat aç falan olmazsa çek çıkar

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    arkasında sıkışan kagıdı çıkarma kapagı var orasını aç arka tarafa dogru çek çıkar.

yunusozturk.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    bastır çıkar bişi olmaz=)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hocam 1.si format at geçer olmadı 2.si servise götür o da olmadı 3.sü yeni yazıcı al bu 3 ünden biri olur

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    ya beyler kağıtı hallettim ama şimdide kartuş adam gibi çalışmıyor ya kağıt sıkıştığı için yada başka birşeyden dolayı kartuş sağlılıklı hareket edemiyor diyor başlıyacam bu yazıcıya sürekli bişeler diyor bunu nasıl hallederim???çok oldum ama......

Toplam Hit: 13172 Toplam Mesaj: 9