Yazıcıya Kağıt Sıkıştı!Nasıl Çıkar?
-
beyler az önce yazıcının kartuşunu değiştirdim kartuş tam yerine oturdu eminim ama bir türlü yazmıyordu biraz zorladım en sonunda içine kağıt aldı ama öyle kaldı çekiyom ediyom gelmiyor google amcayada baktım yararlı bişe yok yardımcı olur musunuz?yazıcım hp deskjet d1400
-
yazıcıya pc den komut vermeyi denedinmi yazdır vb
-
dedim zaten o zaman sıkıştı
-
eğer tek kağıt sıkıştıysa çek zorla yazıcıya birşey olmaz ters taraftan filan çekmeye çalış.. olmuyorsa yazıcının üstünde bi tuş var kağıtı ittirmek için onu bul.. eğer fazla tuş yoksa kapatma tuşu hariç diğer tuşlara uzun süre basılı tut.. çıkartır kağıdı.. ama tutup çekmek kağıdı filan yırtmak çözümdür.. çıkar nasılsa..
-
çakmak tut yansın sonrada üfle :F
olmazsa teamviewerle bağlanıp bakayım (:
--
şaka bi yana ben çekip çıkarıyodum genelde..iptal tuşuna bas kapat aç falan olmazsa çek çıkar
-
arkasında sıkışan kagıdı çıkarma kapagı var orasını aç arka tarafa dogru çek çıkar.
-
bastır çıkar bişi olmaz=)
-
hocam 1.si format at geçer olmadı 2.si servise götür o da olmadı 3.sü yeni yazıcı al bu 3 ünden biri olur
-
ya beyler kağıtı hallettim ama şimdide kartuş adam gibi çalışmıyor ya kağıt sıkıştığı için yada başka birşeyden dolayı kartuş sağlılıklı hareket edemiyor diyor başlıyacam bu yazıcıya sürekli bişeler diyor bunu nasıl hallederim???çok oldum ama......
Toplam Hit: 13172 Toplam Mesaj: 9