Yazıcıya Verilen Dökümanı Bilgisayarın Hafızasına Alan Bişey Var Mı????
-
slm arkadaşlar ben okuldaki hocaların kullandığı bilgisayara ulaşabiliyorum hocalar yazılıları bilgisayardan çıkarıyorlar bende bunu kendime fırsat bilip yazıcıya gönderilen dökümanları bilgisayarın hafızasına atabilicek bişey var mı die aramaya başladım ama bulamadım bide burada sorayım dedim yardımcı olursanız çok sevinirimmm:) yardımlarınızı bekliyorum....
-
madem o derece bir sansin var hocalarin sorularina ulasmayi denesen daha iyi olmazmi sonucta kayitlidir bilgisayara...Flash bellek takinca verileri ceken programlar var ancak disket falan kullaniyorsa yada cd bilemiyorum varmi ama mantiken yapilamayacak programlar degil...Dedigimi yap biraz network bilgin varsa kolayca hocalarin cikti aldigi makineye ulasirsin...Sistemle ilgili daha ayrintili bilgi yaz bakalim yardimci olalim bizde gectik o yollardan halinden anlariz :)
-
hocanin bilgisayarindaki paylasimlari ve yazicilari gorebiliyorsun anlasilan.
bana sorarsan hocanin disklerine erismek icin yollar ara boyle daha etkili kolay olur -
hocaların dosyalarına ulaşamayız çünkü diskette taşıyolar... yazılı olacağımız zamandan 1-2gün önce o bilgisayara gelip disketten çıkartıp gidiyorlar bilgisayara falan yüklemiyorlar:( yükleselerdi çoktan uçururdum:) Flash bellek takamam çünkü bilgisayar öğretmenler odasında yani hocalardan biri görüp mutlaka alır sonra bellektende oluruz:)))network bilgim var ama bunu yapamıyom:( şu anda tek ümidim yazıcıya gönderilen belgelerin bi kopyasını bilgisayarın hafızasına atan bi program veya trojan gibi bişey arıyom yada dosya çalan bi program:)))bilgisayar pek güçlü değil eski P4 1.4. falan işte yavaş bişey yazıcıda HP 1020... yardım ederseniz çok ii olur...
-
bilgisayarda acilan hersey temp de olur... Gir biraz bakin windows klasorunun altina, bulursun, olmadi test yap... bi flash disk al bi dosya kaydet adini abcdefgh.doc yap, sonra bilgisayardan sil, flash diske tak printle soora flash diski cikar, baslat - ara olayindan abcdefgh.doc u arattir, %99.999999 bi yerde kayitlidir ( : neyse kolay gelsin
-
Musket dediğin güzel bişi ama ne yazıkki o yöntem işe yaramıyor. Ben zamanında denemiştim farklı bi amaçla.Evet tempe attığı doğru ama o abcdefg.doc dosyan abcdefg adında gitmiyor.Bellek farklı bir şekilde adlandırıp o şekilde yerleştiriyor.Arkadaşın soruusunada şöyle birşey diyebilirim eğer şansın varsa o makinadan wordu çalıştır ama oda işe yaramaz sanmıyorum.Yazıcıların belleklerini okuyan program var ama isim bilmiyorum ama yine o makinada çalışması gerek.Kısaca işin bayağı zor
-
temp e bakacağım ama bence temp de bulamam biraz zor gibi... ben yine araştırmaya devam edeyim yazıcının belleğini okuyan bi program bulabilirsem çok süper olacak yani yazlılara çalışmaya gerek kalamayacak sadece ÖSS için çalışırım:)))) arkadaşlar yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkürler:)))
Toplam Hit: 1432 Toplam Mesaj: 7