Yazık Carlosa
-
Bir kac gundur ekranımım kenarında dılencı ıfadesıyle yavarıp duren bır tıp "bır kere tıklasan" dıyı duruyor merak ettım tıkladım. Hosuma gıttı sızınlede paylasayım dedım verıldıyse affola
http://www.yazikdegilmicarlosa.com/
Kim reklam yapıyorsun demesın lutfen...... :)
-
bu konu sabahtan beri ilgimi çekiyor. dedim ki içimden eğer akşama kadar birisi bişey yazmazsa söz ben yazacağım die. Baktım kimse yazmamış sözümüzü tutalım değilmi:) kardeşim emeğine sağlık. bakma sen bu TBT müridlerine elbet bir gün yazarlar
-
Carlos Toplumsal sorunumuz.. tıpkı kardelen ay$e gibi. hepimiz Carlos un arkasındayız :F
-
ulen benim sayemde adamın konusu hit görüyo. ben ne mübarek bi insanım ya :D
-
son dakika: çapkınlıklarıyla tanınan carlos, türk mankenlere asıldığı gerekçesiyle beyoğlu ülkü ocakları tarafından linç edildi :P :D
amk 18 senedir türkiyedeyim adam 3 ayda benden çok manita yaptı burda kafayı yicem :|
-
oktaysecurity bunu yazdı:
-----------------------------
bu konu sabahtan beri ilgimi çekiyor. dedim ki içimden eğer akşama kadar birisi bişey yazmazsa söz ben yazacağım die. Baktım kimse yazmamış sözümüzü tutalım değilmi:) kardeşim emeğine sağlık. bakma sen bu TBT müridlerine elbet bir gün yazarlar
:) -
çok ezik bi reklam sevmedim ben.abi ne abisi lan
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------Carlos Toplumsal sorunumuz.. tıpkı kardelen ay$e gibi. hepimiz Carlos un arkasındayız :F
euhuehehehe koptum yahu :A