folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yazılım Devi Microsoft Firması "Windows Live Search"Ü Resmen Başlatmayı Planlıyor

Yazılım Devi Microsoft Firması "Windows Live Search"Ü Resmen Başlatmayı Planlıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    Microsoft, arama motoru 'Windows Live Search'ü aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 47 ülkede aynı anda kullanıma sunuyor.

Microsoft firmasının hala internet üzerindeki arama motoru 'MSN Search' yerine geçecek olan 'Windows Live Search', aylardır sürdürülen beta test yayınının ardından faaliyete geçecek ve 23 dili kapsayacak.

Arama motorunda kullanıcılar listelenmesini istediği sonuçları bu dilller arasından seçim yaparak belirleyebiliyor.

'Live search' www.live.com adresinden kullanıcının isteğine göre kişiselleştirilebiliyor.

Geniş bir bilimsel yelpaze

Yeni arama motorunun bir parçası olarak geliştirilen akademik arama motoru da ücretsiz olarak dünyaya sunuluyor.

ABD'deki en büyük 10 yayıneviyle oluşturulan akademik arama motoru, bilgisayar bilimlerinden astronomiye kadar geniş bir bilimsel yelpazeyi kapsıyor.

Aranan içerik arasında bilimsel dergilerde yayımlanmış makaleler ve akademik yayınlar bulunuyor.

Ocak ayında yüzde 11 olan Microsoft'un arama motoru alanındaki pazar payı, temmuz ayında Google ve Yahoo'nun arkasında yüzde 9.6 ile üçüncü sıraya inmişti.

Yine bir süredir test yayınında olan bu adresten kapsamlı harita hizmeti verilecek.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    baktım ben. fena deil , google taklidi biraz

tabi google kadar olamaz

Zimbabwe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    kardeş 2 gün önce başladı günaydın :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    bana sorarsanız google'dan iyi.ve çok dahada iyi olacaktır.çok hızlı ve daha detaylı.
    zaten bill gates'a google'in yükselişi sorulduğunda,daha iyisini yapacağız başka çare yok demişti.bill gates dediyse yapar : )

... sorcerer & musket ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    bencede iyi google benim siteyi 3. sırada yayınlıyo ama live 1. sırada hem freeleride götermiyo :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    dötlerine güvenmeselerdi eğer böle bişiye kalkışmazlardı ..bence google sıkı bi rakip olabilir..!! rekabet sadece tüketicinin işine gelir ..ne mutlu bize :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 830 Toplam Mesaj: 6