Yazılım Mühendisliği İçin Yaşar Mı ? İEÜ Mü ?
-
Arkadaşlar %100 burs alamam gibime geliyor yaşar üniv. 376 izmir ekonomi üniv. 410
fakat %50 burs düşünüyorum bu durumda
yaşarın fiyatı:
22.500 -> %50 -> 11.250
İzmir Ekonomi Üniv. fiyatı
26.500 -> %50 -> 13.750
görüldüğü üzere 2500 gibi bir fark var.
Sizce iki üniversiteninde yazılım müh. konusunda eğitimi nasıl ?
1-2 kişi yazılım okumak için yaşara gelme dedi fakat sormadım nedense o gün.
-
üniversiteler hakkında çok fikrim yok hocam ama bana kalsa böyle özel üniversitelere para verilmez.. Sanırım bu para yıllık oluyor.. O kadar parayı verebileceksen yerinde olsaydım yurtdışında eğitim alırdım. Hem daha iyi eğitim alma şansın var, hem dünya çapında geçerli bir diploman olabilir (gelişmiş ülkelerin okullarından bahsediyorum). Dil bilgin varsa yurtdışında lisans okumayı düşün derim. Sorun varsa sorabilrsin, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Düşünüyorsan burada daha önce açtığım konuya bakabilirsin http://www.tahribat.com/forum/avrupada-egitim-gormek-isteyenler-dokuman-193679
-
unbalanced bunu yazdı
üniversiteler hakkında çok fikrim yok hocam ama bana kalsa böyle özel üniversitelere para verilmez.. Sanırım bu para yıllık oluyor.. O kadar parayı verebileceksen yerinde olsaydım yurtdışında eğitim alırdım. Hem daha iyi eğitim alma şansın var, hem dünya çapında geçerli bir diploman olabilir (gelişmiş ülkelerin okullarından bahsediyorum). Dil bilgin varsa yurtdışında lisans okumayı düşün derim. Sorun varsa sorabilrsin, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Düşünüyorsan burada daha önce açtığım konuya bakabilirsin http://www.tahribat.com/forum/avrupada-egitim-gormek-isteyenler-dokuman-193679
Arkadaş haklı. En azından dil avantajın olacak ve bu kadar harç ödemeyeceksin. Puan derdide yok.
-
ieü daha kaliteli bir okul öğrencileri de öyle
facebooktan 1-2 öğrenci bulup iki okuldanda konuş, daha sağlıklı olur
-
Elazığ Fırat Veya Trabzon KTÜ 'ye gidebilirsin Celal bayar üniversitesinde Elektrik hocası bilgisayar hocası giriyor Yazılım derslerine yeni olduğu için KTÜ ve Fıratta öyle değil Kendi bölümün kendi Hocaları giriyor. Ve Kadroları tam eğitim seviyesi de orta . Birde Yazılım okuyorsan Eğitim alacağın okulun Sana katacağı şey %1.5 Geriye kalan %8.5 Sabır ve %90 'ı Kendini hızlı geliştirmene kalıyor :)
-
bilkentte bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri oku illa izmirde mi olacak
-
slanger bunu yazdı
bilkentte bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri oku illa izmirde mi olacak
Aynen hocam İzmir olucak :D Sebebi ev ortam her şeyim hazır durumda sadece üni lazım :D
-
RimPalace bunu yazdıslanger bunu yazdı
Aynen hocam İzmir olucak :D Sebebi ev ortam her şeyim hazır durumda sadece üni lazım :D
senin kararın senin hayatın ama dediğim yerin %50 indirimlisi ygs1 ile alıyor 260 puan falan olması lazımdı. %50 indirim 13k olması lazım yine. ama bilkent mezunu ile yaşar mezunu çok farklı şeyler :D
-
RimPalace bunu yazdıslanger bunu yazdı
Hocam bende sadece izmir istiyorum fakat bu sene olmayacak gibi bakalim ins istediginden daha iyi yerlerde okursun
-
TheAvenqer bunu yazdıRimPalace bunu yazdıslanger bunu yazdı
Hocam bende sadece izmir istiyorum fakat bu sene olmayacak gibi bakalim ins istediginden daha iyi yerlerde okursun
Bilkent'te söz konusu bölüm harikadır. Şimdiki aklım olsa ceng okuyacağıma onu okurdum.
Ayrıca ortamı falan boşver, ortam yine kalsın İzmir'de gidersin. Bilmediğin denizlere açıl.(bence) -
slanger bunu yazdı
+1 (hazırlıktan korkmasan 1 yılım daha feda olur diye gidecegim tek okul)