folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Yazılım Mühendisliği İçin Yaşar Mı ? İEÜ Mü ?

Yazılım Mühendisliği İçin Yaşar Mı ? İEÜ Mü ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar %100 burs alamam gibime geliyor yaşar üniv. 376 izmir ekonomi üniv. 410

fakat %50 burs düşünüyorum bu durumda

yaşarın fiyatı:

22.500 -> %50 -> 11.250

İzmir Ekonomi Üniv. fiyatı

26.500 -> %50 -> 13.750

görüldüğü üzere 2500 gibi bir fark var.

Sizce iki üniversiteninde yazılım müh. konusunda eğitimi nasıl ?

1-2 kişi yazılım okumak için yaşara gelme dedi fakat sormadım nedense o gün.

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

üniversiteler hakkında çok fikrim yok hocam ama bana kalsa böyle özel üniversitelere para verilmez.. Sanırım bu para yıllık oluyor.. O kadar parayı verebileceksen yerinde olsaydım yurtdışında eğitim alırdım. Hem daha iyi eğitim alma şansın var, hem dünya çapında geçerli bir diploman olabilir (gelişmiş ülkelerin okullarından bahsediyorum). Dil bilgin varsa yurtdışında lisans okumayı düşün derim. Sorun varsa sorabilrsin, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Düşünüyorsan burada daha önce açtığım konuya bakabilirsin http://www.tahribat.com/forum/avrupada-egitim-gormek-isteyenler-dokuman-193679

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

üniversiteler hakkında çok fikrim yok hocam ama bana kalsa böyle özel üniversitelere para verilmez.. Sanırım bu para yıllık oluyor.. O kadar parayı verebileceksen yerinde olsaydım yurtdışında eğitim alırdım. Hem daha iyi eğitim alma şansın var, hem dünya çapında geçerli bir diploman olabilir (gelişmiş ülkelerin okullarından bahsediyorum). Dil bilgin varsa yurtdışında lisans okumayı düşün derim. Sorun varsa sorabilrsin, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Düşünüyorsan burada daha önce açtığım konuya bakabilirsin http://www.tahribat.com/forum/avrupada-egitim-gormek-isteyenler-dokuman-193679

Arkadaş haklı. En azından dil avantajın olacak ve bu kadar harç ödemeyeceksin. Puan derdide yok.

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

ieü daha kaliteli bir okul öğrencileri de öyle

facebooktan 1-2 öğrenci bulup iki okuldanda konuş, daha sağlıklı olur

black implies white, self implies other, life implies death.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Elazığ Fırat Veya Trabzon KTÜ 'ye gidebilirsin Celal bayar üniversitesinde Elektrik hocası bilgisayar hocası giriyor Yazılım derslerine yeni olduğu için KTÜ ve Fıratta öyle değil Kendi bölümün kendi Hocaları giriyor. Ve Kadroları tam eğitim seviyesi de orta . Birde Yazılım okuyorsan Eğitim alacağın okulun Sana katacağı şey %1.5 Geriye kalan %8.5 Sabır ve %90 'ı Kendini hızlı geliştirmene kalıyor :)

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

bilkentte bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri oku illa izmirde mi olacak

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    slanger bunu yazdı

bilkentte bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri oku illa izmirde mi olacak

Aynen hocam İzmir olucak :D Sebebi ev ortam her şeyim hazır durumda sadece üni lazım :D 

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    RimPalace bunu yazdı
    slanger bunu yazdı

Aynen hocam İzmir olucak :D Sebebi ev ortam her şeyim hazır durumda sadece üni lazım :D 

senin kararın senin hayatın ama dediğim yerin %50 indirimlisi ygs1 ile alıyor 260 puan falan olması lazımdı. %50 indirim 13k olması lazım yine. ama bilkent mezunu ile yaşar mezunu çok farklı şeyler :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    RimPalace bunu yazdı
    slanger bunu yazdı

Hocam bende sadece izmir istiyorum fakat bu sene olmayacak gibi bakalim ins istediginden daha iyi yerlerde okursun

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı
    RimPalace bunu yazdı
    slanger bunu yazdı

Hocam bende sadece izmir istiyorum fakat bu sene olmayacak gibi bakalim ins istediginden daha iyi yerlerde okursun

Bilkent'te söz konusu bölüm harikadır. Şimdiki aklım olsa ceng okuyacağıma onu okurdum.
    Ayrıca ortamı falan boşver, ortam yine kalsın İzmir'de gidersin. Bilmediğin denizlere açıl.(bence)

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    slanger bunu yazdı

+1 (hazırlıktan korkmasan 1 yılım daha feda olur diye gidecegim tek okul) 

Toplam Hit: 1071 Toplam Mesaj: 11
yazılım