folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yazılım Sahtekarlığı Yazısı

Yazılım Sahtekarlığı Yazısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek
     bilgisayarın sağ alt köşesinde yazılım sahtekarlığı kurbanı olabilirsiniz diyor.bu bilgisayarı formatlayan bir arkadaşım.exploler 7.0 yüklü.sonradan çıkan yazı mavi yıldız imleçli çıkan ve üzerine gelindiğinde o yazı çıkıyor.tıklandığında microsoft adresi açılıyor.ne yapmam lazım.

You set up her pickle which you loved
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

1 Forumda bunu disable etmenin yolunu yazdılar..

2. Windows update yaparken, sahtekarlık güncellemesi die bi secenek var onu iptal edecektin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    3. Sistem geri yükliceksin otomatik güncelleştirmeleri kapatabilirsin :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

4.cüsü dai al bak bunu upload ettim resimli falan olmasıı gerekior bi şey olursa yine yaz yardım ederim...!

:http://dosyam.net/?id=ek34fl

rar şifresi falanda yok:) hadi hayırlı kullanımlar..:!

[22817//kaanabak]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    5. yok
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

6.sı piyasada dolaşan bir yazılım var onu indir kur istediğin gibi güncelle media player 11 indir yada explorer 7 yi kullan.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=micro&folderid=35956

al link

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    7. si sen pc i topla korsan mış o pc Bill gates gelir alır paranı.

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

1 Forumda bunu disable etmenin yolunu yazdılar..

2. Windows update yaparken, sahtekarlık güncellemesi die bi secenek var onu iptal edecektin...

-----------------------------

rene abi bende burdan yapmıştım korsan vermiş adamlar bize saolasınız iyiki tahribat var

media player 11 i de kurdum orjin oldu internet 7 yi kurdum ama beğenmedim kaldırdım 6 yine sabit saolasnız 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2865 Toplam Mesaj: 8