Yazılımcılar İçin Program Siteleri
-
Arkadaşlar hobi olarak yazılımla uğraşıyorum ufak tefek bi şeyler yazıyorum. Sizin de içinizde hem pro hem amatör yazılımla uğraşanlar vardır. Ben işe yarayacağını düşündüğüm programları sitelerde paylaşmak istiyorum.
Genelde "gezginler.com"- "tamindir.com"- "inndir.com" siteleri alexa rankları iyi olduğu için tercihimdir ve aynı zamanda program eklemek ya bir forma ya da bir mail atmaya bakıyor. Güncelleme olunca da ilgileniyor editörleri.
Başka popüler ve aynı zamanda basitçe programı bildirip editörlerin ilgileneceği siteler var mı? Yabancı da olabilir. İngilizce çevirim iyi değil ama yayılacak bir şeyse onu da hallederiz. tişikkirlir
-
yazilimlarin kendi siteleri varken bi insan niye gidip gezginlerden indirirki amk ?
-
Türk torrent sitelerinde uploader olan birini bul iyi reklam yaparsın.
-
5 sene kadar önce açık kaynaklı visual basic kodlamalı RAT içerikleri barındıran birton siteden kaynak kodları alıp kendi kendime birşeyler yapıyordum
türkçe siteler değilde daha çok ingilizce siteleri tavsiye ederim türkçe pek birşeyler bulamamıştım ozamanlar şuan durumu nedir bilmiyorum
hatta en son programlama.com'a tictactoe yapıp vermiştim hala duruyormu bilmem
-
yolbulucu bunu yazdı
yazilimlarin kendi siteleri varken bi insan niye gidip gezginlerden indirirki amk ?
google aramaları. çoğu kişi google aramalarından buluyor bu siteleri.
-
Citizen bunu yazdı
Türk torrent sitelerinde uploader olan birini bul iyi reklam yaparsın.
vuhuu :) iyi fikirmiş.
http://tr.softonic.com/ nasıl?
google aramalrında çok denk geliyor. daha önce buraya program ekleyen veya bu siteden program indiren oldu mu aranızda?
-
Spyware__007 bunu yazdı
5 sene kadar önce açık kaynaklı visual basic kodlamalı RAT içerikleri barındıran birton siteden kaynak kodları alıp kendi kendime birşeyler yapıyordum
türkçe siteler değilde daha çok ingilizce siteleri tavsiye ederim türkçe pek birşeyler bulamamıştım ozamanlar şuan durumu nedir bilmiyorum
programlama.com kendi durmuyorki kaç zamandır :D
-
wasd bunu yazdıSpyware__007 bunu yazdı
programlama.com kendi durmuyorki kaç zamandır :D
aynen gümlemiş site :D
baksana farkında bile değilim çok uzun zaman oldu cünkü girmeyeli :D
-
yolbulucu bunu yazdı
Winrar diye aratınca adamların kendi sitesi 3. sırada, Gezginler.com 1. sırada çıkıyor.
-
Citizen bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
Winrar diye aratınca adamların kendi sitesi 3. sırada, Gezginler.com 1. sırada çıkıyor.
sende öyle hocam, gerçi ben https olarak giriyorum ondan olabilir. Sikimsonik arama sonuçları istemiyorsanız google türkiyeden uzak durun.
Bu arada softonic iyidir. Aynı şekilde sourceforge da programını paylaşırsan da baya indireni oluyor.
-
teşekkürler. yok mu başka önerisi olan? özellikle editörlerine ulaşabilceğimiz siteler olursa iyi olur birçok program sitesi editörsüz iletişim formu çalışmaz şekilde duruyor.