folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yazılımcılar İçin Program Siteleri

Yazılımcılar İçin Program Siteleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Arkadaşlar hobi olarak yazılımla uğraşıyorum ufak tefek bi şeyler yazıyorum. Sizin de içinizde hem pro hem amatör yazılımla uğraşanlar vardır. Ben işe yarayacağını düşündüğüm programları sitelerde paylaşmak istiyorum.

Genelde "gezginler.com"- "tamindir.com"- "inndir.com" siteleri alexa rankları iyi olduğu için tercihimdir ve aynı zamanda program eklemek ya bir forma ya da bir mail atmaya bakıyor. Güncelleme olunca da ilgileniyor editörleri.

Başka popüler ve aynı zamanda basitçe programı bildirip editörlerin ilgileneceği siteler var mı? Yabancı da olabilir. İngilizce çevirim iyi değil ama yayılacak bir şeyse onu da hallederiz. tişikkirlir

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

yazilimlarin kendi siteleri varken bi insan niye gidip gezginlerden indirirki amk ?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Türk torrent sitelerinde uploader olan birini bul iyi reklam yaparsın.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

5 sene kadar önce açık kaynaklı visual basic kodlamalı  RAT içerikleri barındıran birton siteden kaynak kodları alıp kendi kendime birşeyler yapıyordum 

türkçe siteler değilde daha çok ingilizce siteleri tavsiye ederim türkçe pek birşeyler bulamamıştım ozamanlar şuan durumu nedir bilmiyorum

hatta en son programlama.com'a tictactoe yapıp vermiştim hala duruyormu bilmem

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

yazilimlarin kendi siteleri varken bi insan niye gidip gezginlerden indirirki amk ?

google aramaları. çoğu kişi google aramalarından buluyor bu siteleri.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Türk torrent sitelerinde uploader olan birini bul iyi reklam yaparsın.

vuhuu :) iyi fikirmiş.

http://tr.softonic.com/ nasıl?

google aramalrında çok denk geliyor. daha önce buraya program ekleyen veya bu siteden program indiren oldu mu aranızda?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Spyware__007 bunu yazdı

5 sene kadar önce açık kaynaklı visual basic kodlamalı  RAT içerikleri barındıran birton siteden kaynak kodları alıp kendi kendime birşeyler yapıyordum 

türkçe siteler değilde daha çok ingilizce siteleri tavsiye ederim türkçe pek birşeyler bulamamıştım ozamanlar şuan durumu nedir bilmiyorum

programlama.com kendi durmuyorki kaç zamandır :D

:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek
    wasd bunu yazdı
    Spyware__007 bunu yazdı

programlama.com kendi durmuyorki kaç zamandır :D

aynen gümlemiş site :D

baksana farkında bile değilim çok uzun zaman oldu cünkü girmeyeli :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

Winrar diye aratınca adamların kendi sitesi 3. sırada, Gezginler.com 1. sırada çıkıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

Winrar diye aratınca adamların kendi sitesi 3. sırada, Gezginler.com 1. sırada çıkıyor.

sende öyle hocam, gerçi ben https olarak giriyorum ondan olabilir. Sikimsonik arama sonuçları istemiyorsanız google türkiyeden uzak durun.

Bu arada softonic iyidir. Aynı şekilde sourceforge da programını paylaşırsan da baya indireni oluyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

teşekkürler. yok mu başka önerisi olan? özellikle editörlerine ulaşabilceğimiz siteler olursa iyi olur birçok program sitesi editörsüz iletişim formu çalışmaz şekilde duruyor.

Toplam Hit: 1334 Toplam Mesaj: 11