Yazıya Özel Sol Sidebar
-
hacılar oyun bloguma yazdığım yazılara özel sol tarafa bir sidebar oluşturmak istiyorum.bu sitede solda oyunun sistem özellikleri vs.. yazıyor bunun gibi sola yazıda geçen konuyla ilgili bilgiler yazmak istiyorum
-
HTML
<div class="sol_sidebar">
<h4>Sistem Özellikleri</h4>
<p>buarayda sistem özellikerini yaz</p>
</div>
CSS
.sol_sidebar{
width:300px; /* kaç pixel'ise belirt */
float:left;
height:auto;
padding:3px;
}
-
hocam ilk verdiğin kodu konuyamı koyacam ? :) bu arada wordpress kullanıyorum yazmayı unutmuşum:)
GoldenBoy bunu yazdı:
-----------------------------HTML
Sistem Özellikleri
buarayda sistem özellikerini yaz
CSS
.sol_sidebar{
width:300px; /* kaç pixel'ise belirt */
float:left;
height:auto;
padding:3px;
}
----------------------------- -
sistemin worpdress teman destekliyor ise tema özelliklerinden çift kolon yap ekle. ha desteklemiyor ise temana bakmadan birşey söyleyemem sistem özellikleri içinde php ile wordpress veritabanındaki konu id'sine göre verilleri çekip yazıcak oraya sıkıntılı biraz sanki
düzenleme: sitene baktım eklenti gerekebilir istediğin şeyi detaylı olarak yazıp buraya eklersen yardımcı olmaya çalışırım uykuluyum hocam ayakta duramıyorum zaten ben kaçar Allah'ın izniyle yarın bakarım
tavsiye: bu tema eski teakolik teması pek oyun sitesine yakışmıyor iyibi tema değil bayağı uyuz temanı değiştirmeni tavsiye ederim yarın tema sitelerinide eklerim buraya
-
hocam ilgilendiğin için saol tema eski ama seo açısından uyumlu diye onu tercih ediyorum yavaş yavaş edileyerek özelleştirmeyi planlıyordum