Yds Ziraat?
-
arkadaşalr ziraaten kartsız yatırabiliyorsun dediler fakat ziraate gittiğimde girişe bastığımda sadece şifre ile havale birde bilmemne ile para çekme mi ne vardı para yatırmaya dair bir ibare yoktu bu gün son gün ne yapabilirim?
-
hocam bizde dün yatırdık sen sanırım para yatırılmayan matikten denemişsin. yoksa girişe basınca ösym ödemeleri adı altında çıkıyo
-
patates bunu yazdı
arkadaşalr ziraaten kartsız yatırabiliyorsun dediler fakat ziraate gittiğimde girişe bastığımda sadece şifre ile havale birde bilmemne ile para çekme mi ne vardı para yatırmaya dair bir ibare yoktu bu gün son gün ne yapabilirim?
vakıf banka bakabilir misin bir? sanırım sınav ücretlerini ziraatten değilde vakıfbaktan yatırıyorduk. En son durum olarak ösym bürosuna müracat edersin.
-
Şu an ösym şu aday başvuru şeysine baktımda orda sınav başvuru süresi bitmiştir diyo !
çarşamba son gün değil çarşamba bittiği günmüymüş amk :D
-
patates bunu yazdı
Şu an ösym şu aday başvuru şeysine baktımda orda sınav başvuru süresi bitmiştir diyo !
çarşamba son gün değil çarşamba bittiği günmüymüş amk :D
hadi be bitti mi süre :S 24 ü son değil mi .. bittiği gün mü olur ya. adamlar tarih aralığı yazmışlar..
Sınava başvurular 15-24 Temmuz 2013 tarihleri arasında olacaktır.
aralık vermişler, başvuru 15 inde başlamışsa 24 ünde biter. en azından 17:00 a kadar :S
ben ais e girdim ama orada bi problem yok? sadece
yazıyor
unbalanced tarafından 24/Tem/13 12:25 tarihinde düzenlenmiştir -
enesshn18 bunu yazdı
hocam bizde dün yatırdık sen sanırım para yatırılmayan matikten denemişsin. yoksa girişe basınca ösym ödemeleri adı altında çıkıyo
-
ben ösym nin sitesi üzerinden online olarak ödedim şipşak
-
kapil bunu yazdı
-
kapil bunu yazdı
-
para yatırmalı atm den işlem yaptığınıza dikkat ediniz.
edit:
biriniz şu dosyayı indirebilecek mi ben de hata veriyor? sorun siteden mi bilemedim.
http://www.osym.gov.tr/dosya/1-57359/h/2011udsilkbaharingilizcefenbilimleri.pdf
ExcellencE tarafından 24/Tem/13 15:43 tarihinde düzenlenmiştir