Yedek Alma Programları Kullananlar Bakabilirmi
-
Daha önce hep formatla uğraştım hiç yedek alma programı kullanmadım bu konuda yardım edebilecek bir arkadaş varmı. Program + az da olsa nasıl yapılacağı hakkında bilgi . Şimdiden teşekkürler..
-
acronis ve ghost kullanılan programlardır . Ama acronis daha kullanışlıdır .
Önce bir acronis bootable cd download edip bir cdye burn yapıyorsun :) Sonra bilgisayarı bu cd ile başlatıp backup recover seçeneklerinden backup ı seçiyorsun ( recover ile geri yükleme yapacaksın ) Sonra senden neyleri yedeklemek istediğini isteyecek . Orada belli klasörleri veya partition olarak bölüdüğün diski seçebilirsin . Sonra hedefi isteyecek yani nereye kaydedeyim bu yedeği diyecek . Bir harici disk takıp ona atabilir veya diğer partition'a atabilirsin sonra isim vereceksin .tib uzantılı ve açıklama ekleyip proceed diyeceksin . Aslında bu kadar kolay :)
-
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------
acronis ve ghost kullanılan programlardır . Ama acronis daha kullanışlıdır .
Önce bir acronis bootable cd download edip bir cdye burn yapıyorsun :) Sonra bilgisayarı bu cd ile başlatıp backup recover seçeneklerinden backup ı seçiyorsun ( recover ile geri yükleme yapacaksın ) Sonra senden neyleri yedeklemek istediğini isteyecek . Orada belli klasörleri veya partition olarak bölüdüğün diski seçebilirsin . Sonra hedefi isteyecek yani nereye kaydedeyim bu yedeği diyecek . Bir harici disk takıp ona atabilir veya diğer partition'a atabilirsin sonra isim vereceksin .tib uzantılı ve açıklama ekleyip proceed diyeceksin . Aslında bu kadar kolay :)
-----------------------------Teşekkürler..
-
Kişisel kullanım için
hirenbootcd nin son versiyonunu indirip içersinideki ücretsiz drivexml programını kullanabilirsin
yada 10.6 versiyonunu indirip norton ghostu kullanabilirsin...
10.6 nın içinde acronisde var
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Kişisel kullanım için
hirenbootcd nin son versiyonunu indirip içersinideki ücretsiz drivexml programını kullanabilirsin
yada 10.6 versiyonunu indirip norton ghostu kullanabilirsin...
10.6 nın içinde acronisde var
-----------------------------hirens boot cd indir cd yaz pc cdden çalıştır backup kısmında acronis var tıkla açılsın programda creat backup bölümüne gir next next next kaydedilecek yeri sorar OS olmadıgı sürücüyü göster next next bu kadar