Yedek Subay Adayları Sınava Nerede Girdiniz Yada Gireceksiniz?
-
Ben istanbul tuzla piyae okulunda girdim.Allahtan 30 kasımda gidip numara aldım,numaramda 198 di.gece gelip sıra alanlar ve sonrası için söylüyorum saat 12 de en son numara 4800 lerdeydi artık siz hesaplayın yoğunluğu,ve diyorum ki;en azında sıra numaranızı hemen gidin alın nöbetçi asker veriyo nasılsa numara.
-
5'İNCİ P. EĞT. TUG. 48'İNCİ P. EĞT. A. K.LIĞI TOKAT'a düşmüşüm.
-
Numaram 331 sabah 6 da tuzlada sınava girdim saat öğlen 1 e yakın çıktım düşünün yani :) mahşer yeri gibi aq
Birde sinema izletmeleriyokmu gına geldi :D
-
T-Bag bunu yazdı:
-----------------------------
Numaram 331 sabah 6 da tuzlada sınava girdim saat öğlen 1 e yakın çıktım düşünün yani :) mahşer yeri gibi aq
sinema mı izlettiler ?Bizi sap gibi diktiler nizamiyenin girişte ve sonraki işlemlerde bilirsin...
-
bu yedek subay olanlar öğretmen mi oluyor yoksa üniversitede 4 yıllık okumuş mu oluyorlar ? bilgilendirirmisiniz.
edit: sorumun cevabını buldum :)
http://www.asal.msb.gov.tr/yedek_subay/ydsb_1.htm
-
EmQceR bunu yazdı:
bu yedek subay olanlar öğretmen mi oluyor yoksa üniversitede 4 yıllık okumuş mu oluyorlar ? bilgilendirirmisiniz.
4 yıllık mezunları yani bunun içinde öğretmenlerde var doktorda var vs vs. -
beyler ben daha gitmedim girmedim sınava filan. şimdi ne yapmam lazım yarın saat kaçta gideyim. yarın aldığım sıra ile yarın sınava girebilir miyim. ertesi güne mi kalacam. tek sıra mı var? ayakta mı dikecekler bizi. bi aydınlatsanız yarın şu zulmü biraz daha hafifleştirip çekeyim. bu arada ankarada gireceğim sınava. 2009 yılında insanlara şu çektirdiklerine bak. bu kadar mı aciz bu adamlar bu kadar mı organize olmaktan mahrum beceriksiz insanlar
-
NetBABA bunu yazdı:
T-Bag bunu yazdı:
sinema mı izlettiler ?Bizi sap gibi diktiler nizamiyenin girişte ve sonraki işlemlerde bilirsin...
-----------------------------Tutupta süper otu izletmediler, yok komondaları , savunma teknikleri vs. vs. hep askeriyeyle ilgili daha asker olmadan gına geldi :)
-
Abi sıra numarası o gün için mi geçerli yoksa mesela 2. gün aldığın sıra numarası 3. güne sarkıyor mu? Bi de sıra numarasını aldıktan sonra sıranın ne zaman geleceği belli mi yoksa kapıda mal mal bekliyon mu akşama kadar?
-
yalcinkayaa bunu yazdı:
Abi sıra numarası o gün için mi geçerli yoksa mesela 2. gün aldığın sıra numarası 3. güne sarkıyor mu? Bi de sıra numarasını aldıktan sonra sıranın ne zaman geleceği belli mi yoksa kapıda mal mal bekliyon mu akşama kadar?
Bildiğim kadaryla ogün için geçerli,çünki sıra neyse onun üzerine ekleniyor 2000 3000 gibi