Yedi / Seven

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Yedi (Orijinal adı Seven), senaryosu Andrew Kevin Walker tarafından yazılmış olan, Hıristiyanlık'ın 7 ölümcül günahını işleyenleri kendi vahşi yöntemleriyle öldüren bir seri katili ve onun peşindeki iki polis dedektifinin çabalarını konu alan, Hollywood yapımı bir gerilim filmidir. Sürekli yağmur yağan bir şehir, küf rengi tonlar, karanlık mekanlarda çekilen sahneleri ile sinema klasikleri arasında gösterilmektedir.

1995 yapımı olan film, David Fincher tarafından yönetilmiştir ve başrollerde Brad Pitt, Morgan Freeman ve Gwyneth Paltrow rol almıştır.

Fazla bi atraksiyon beklemeyin arkadaşlar film ağır ilerler ama sonu acayip bitiyor,

http://www.imdb.com/title/tt0114369/

http://www.youtube.com/watch?v=J4YV2_TcCoE

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

brad pitt'in çoğu filminde olduğu gibi bu da harika. tavsiye ederim.

edit:çokta olağanüstü bir son değildi bence hatta beklediğim bir sondu diyebilirim.

hergün birsürü cinayet filmi falan izleyince katil psikolojisini anlıyor insan :D 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

95 yılında daha 7 yaşında olmamız sebebiyle anca daha 3-4 yıl önce izlediğim bi filmdi.. gayette güzeldi. tavsiye olunur.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

İzlemedim diyene aşağılayıcı gözlerle bakacağım elbette.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

izlenmez mi , güzel bi etki bırakan hoş  bi filmdir sürükleyicidir tavsiye edilir

Hayat Bizi 61 kenara...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

gayet güzel filmdir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suspicious
    suspicious's avatar
    Erkek

kevin spacey yine oyunculuğunu konuşturmuş :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OFree
    OFree's avatar
    Erkek

Tek kelimeyle süper 7 günah

Freedoom is not free.
Toplam Hit: 995 Toplam Mesaj: 8