folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Yemek Sipariş Scripti (Basit İsterim)

Yemek Sipariş Scripti (Basit İsterim)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

bir firma rehberim var bir anlaşma yaptım bir restaurant ile, adamlar paket servislerini bizim sitemiz üzerinden almak istiyor. yani şöyle ki yemek sepeti tarzı ama o kadar teferruatlı değil. biz ürün başı komisyon almayacağız yani paramızı aylık sabit olarak alacağız. Adamların restaurantında termal sipariş bilgisayarları vs sistemi mevcut yada desktop olarak kontrol edebilecekleri bir program ile entegre edilebilir basit bir sistem varmıdır? adam sadece ürünü seçecek işte acılı acısız soğanlı soğansız tarzı ek özellikleri ekleyip çıkartıp adres bilgilerini girip gödner diyecek bu kadar.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Mail adresine düşse siparişler olma mı ? Daha kolay ve basit. Hangi dilde istediğini söyle mail olayıyla halledek işte burda. Outlook kur. Dakika başı kontrol etmesini ayarlara ekle. Ahanda tamamdır işte. Yadaaa, siparişler mysql düşsün. Ajax ile db check etsin. Web sitesinden kontrol etsin. Hatta yeni sipariş geldiğinde ötsün site. İstediğin bu mudur dostum. En basiti mail. Diğeri biraz daha yazılım istiyor. Ajax kullanmak bazen sinir ediyor beni. Saçma hatalarla karşılaşıyorum sürekli. Birden fazla yöntem var hacım :)

Hatta sen adamlara iyi bi fiyat ver mobil uygulama yazalım burda sana. Parayıda bi yerlere bağış yapalım. Ne dersin :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 1017 Toplam Mesaj: 2